Το “Palet” στον Αλιμο είναι από τις πιο γλυκές ιστορίες στα Νότια (pics)

Διαβάστε επίσης

Ολοι μας έχουμε ένα ζαχαροπλαστείο σημείο αναφοράς. Ακόμα και περισσότερα από ένα, με το καθένα να έχει ένα γλυκάκι σήμα – κατατεθέν. Και όλοι μας έχουμε δίκιο, το δικό μας δίκιο, είναι αστείο να προσπαθείς να πείσεις άλλον για κάτι που αφορά το γούστο του. Το “Palet” για εμάς τους Νότιους είναι μια γλυκιά ιστορία αναμνήσεων. Μεγαλώσαμε μαζί του, το είδαμε να μεγαλώνει κι αυτό και πάντα να διατηρεί την δική του μοναδική ποιότητα.

Αν ψάξεις τα δικά του ξεχωριστά γλυκά απλά θα αδικήσεις τα άλλα, γιατί κάτι κάτω του εξαιρετικού δεν υπάρχει στις βιτρίνες του. Από την άλλη αν είσαι φαν του προφιτερόλ και του μιλφέιγ, θα δικαιούσαι να πεις ότι καλύτερά τους δεν υπάρχουν πουθενά, έστω κι αν είναι σίγουρο ότι θα βρεις αντίστοιχους λάτρεις άλλων ζαχαροπλαστείων σε άλλες γειτονιές να σε αντικρούσουν. Αλλά είπαμε, περί ορέξεως…

Το “Palet” μεγαλώνοντας με τα χρόνια αύξησε την ποικιλία του, ομόρφυνε επικίνδυνα στο παρουσιαστικό του και μπήκε και σε τομείς όπως το catering που κρατάει τον πήχη στα ίδια πολύ μεγάλα ύψη, όπως οι γλυκές δημιουργίες του. Από το απλό γλυκάκι για τη λιγούρα λοιπόν, μέχρι πάρτι, εκδηλώσεις και πιο μαζικές συγκεντρώσεις, το “Palet” είναι ο σίγουρος και διαχρονικός προορισμός ποιότητας και γεύσης.

 

INFo: https://palet.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Γιώργος Λουκάς

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα