Το “ParkBench” είναι η gourmet… εξοχή στην καρδιά της Αθήνας (pics)

Διαβάστε επίσης

Δίπλα σε δρόμους που δεν ηρεμούν ποτέ, σαν την Χαμοστέρνας, υπάρχει μια όαση πράσινου και ηρεμίας και εκεί πάνω ένα από τα πιο ψαγμένα μαγαζιά που μπορεί να βρεις όχι μόνο στο Κουκάκι, αλλά στην Αθήνα ολόκληρη. Το “ParkBench” είναι ο ορισμός του συνδυασμού γούστου, φαντασίας, όρεξης και πολλών άλλων και έχει γίνει λατρεμένο στέκι ενός μωσαϊκού ανθρώπων, ηλικιών, ενδιαφερόντων.

Ενα μενού που έχει από ελληνικές γεύσεις σε μοντέρνα εκδοχή μέχρι μπέργκερ και σούσι, από μπραντς μέχρι κυρίως γεύμα και από… γκαζόζα μέχρι ψαγμένα κοκτέιλ, κάνει αυτό το μαγαζί να επιδέχεται κάθε χαρακτηρισμού. Από gastro pub μέχρι… μεζετζίδικο, αφού έχει τη λογική του να βάζεις στη μέση και να μοιράζεσαι. Το σίγουρο όμως είναι ότι η φαντασία στις περιγραφές και παρασκευές εξιτάρει και τη δική σου και όσο για τις γεύσεις, πραγματικά τα σπάνε.

Οταν ένα γενικά… βαρετό υλικό σαν το κοτόπουλο σου συστήνεται ως “ηλιόλουστο” και το τριγυρίζουν υλικά όπως το κους κους, κρέμες πορτσίνι και μετσοβόνε και διάφορα άλλα πιο εξωτικά, δε γίνεται να το προσπεράσεις και μετά λες καλά έκανα.

Σαλάτες πρωτόγνωρες, κρεατικά και ψαρικά σε σπάνιες εκτελέσεις, χωρίς όμως να… θίγουν τις συνήθειες του ΕΛληνα, εξαιρετικό σούσι και όλα όσα θα δεις στον κατάλογο φροντισμένα και νόστιμα. Η δε λίστα ποτών, επίσης μελετημένη σε κρασιά, μπύρες, κοκτέιλ τσαχπίνικα και όλα αυτά σε ένα μέρος χωρίς… φρου φρου κι αρώματα αλλά τόσο όμορφο και στιλάτο.

 

INFO: https://www.instagram.com/parkbench.ath/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θωμάς Μαυρόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα