Στα “Choureal” η σοκολάτα και το προφιτερόλ είναι οι βασιλιάδες των γλυκών απολαύσεων (pics)

Διαβάστε επίσης

Ισως το πιο λατρεμένο έδεσμα παγκοσμίως, η σοκολάτα, έχει βρει το βασίλειό της στη μικρή απολαυστική αλυσίδα των δύο κατατημάτων, από ένα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στα “Choureal”.

H έμπενυση του να “χτίζεις” το δικό σου προφιτερόλ, μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, αποδείχθηκε από την αρχή της πολύ δελεαστική. Οταν το άκουσα από φίλο Θεσαλονικό, τη ζήλεψα. Οταν ήρθε και στην Αθήνα, έτρεξα. Και εκεί πια καταλαβαίνεις ότι έχεις ακούσει το εμπορικό νόστιμο τρικ, αλλά έχεις πολλά ακόμα να λαχταρήσεις.

Τα σουδάκια του είναι ίσως το πιο ιδανικά σε ψήσιμο που κυλοφορούν στην αγορά, η καραμέλα από πάνω όνειρο και η κρέμα αφράτη να κάνει το κοντράστ. Τα εκλέρ σε ταξιδεύουν στο Παρίσι, επίσης με διαφορετικές γεμίσεις. Και η παρί μπρεστ συνεχίζει να σε ταξιδεύει.

Το προφιτερόλ πάντως, δικαιωματικά κρατάει τα σκήπτρα σε αυτό το βασίλειο. Κι αν αυτό με το παγωτό μέσα στο σου είναι μια καινοτομία που αποκλείεται να μη σε τραβήξει έστω για μία δοκιμή, τα άλλα τα κλασικά πραγματικά σε απογειώνουν και σε κάνουν και να ψάχνεις αν η έδρα σου είναι στην ακτίνα των ντελίβερι που συνεργάζονται για να μη… χάνεις χρόνο με τα πήγαινε – έλα.

INFO: https://www.choureal.gr/el/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλλα Τσώλη

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα