Η “Κουτσή κατσίκα”… απογειώνει το κρέας στο Λαύριο (pics)

Διαβάστε επίσης

Βρεθήκαμε τυχαία εκεί, έχοντας πάει προς μια ψαροταβέρνα που είχαμε καλές εντυπώσεις από παλιά, νομίζω “Καραχάλιος” λεγόταν, πάνε αρκετά χρόνια από τότε. Είδαμε την “κουτσή κατσίκα” στη θέση και κάτι το πολύ όμορφο σκηνικό που έχει στηθεί, κάτι ότι κάποιοι στην παρέα τελικά προτιμούσαν κρέας, το τολμήσαμε. Και πολύ καλά κάναμε.

Ενα μοντέρνο μαγαζί και σε εμφάνιση, πολύ καλαίσθητα όλα, τιαριάζουν απόλυτα με αυτό που σου προσφέρει και σε μενού, συνθέσεις, γεύσεις. Το κρέας κυριαρχεί, δηλαδή παίζει μόνο του μπάλα, αλλά υπάρχουν και νόστιμα και πρωτότυπα ορεκτικά και καλά γλυκές και νόστιμες σαλάτες.

Ολα είναι μπόλικα και όλα είναι νόστιμα, τα δύο βασικά πράγματα που ζητάς από ένα εστιατόριο. Καλοψημένα κρέατα, ξέρουν να σου εξηγήσουν και καταλαβαίνουν τι μπορείς να του ζητήσεις οι άνθρωποι του μαγαζιού, ευχάριστοι και αυτοί χωρίς να βγάζουν υφάκια που σε τέτοια μοντέρνα μαγαζιά καμιά φορά υπάρχει ο κίνδυνος.

Βάλτε και την τοποθεσία, με… πιάτο τη θάλασσα μπροστά, και όλο το σκηνικό αξίζει τον κόπο, ακόμα κι αν κίνησες για… ψαροταβέρνα.

 

INFO: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083285705050

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάκης Αναστασίου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα