Εξαιρετικά πιάτα και θέα… πιάτο λίμνη και πόλη Ιωαννίνων απολαμβάνεις στον “Χρύσανθο” (pics)

Διαβάστε επίσης

Μια σταθερή αξία πέριξ των Ιωαννίων για καλό φαγητό σε πολύ όμορφο περιβάλλον είναι ο “Χρύσανθος”. Η περιοχή ΑΜφιθέα ήδη σε προϊδεάζει για… τη θέα, όσο για τα φαγητά αν έχεις ρωτήσει οποιονδήποτε που έχει πάει θα σου πει τα ίδια, μόνο καλά, αν όχι και πας τυχαία θα γίνει σίγουρα ένας από αυτούς που θα λένε καλά όταν τον ρωτάνε.

Σε ένα στιλ μεταξύ ταβέρνας και εστιατορίου, σίγουρα εναρμονισμένο με την περιοχή και καθόλου δήθεν, με άψογο επαγγελματισμό αλλά και φιλική προσέγγιση στους πελάτες και κυρίως με κατπαληκτικά φαγητά, ο “Χρύσανθος” είναι εύκολο να σε κερδίσει.

Ενδείκνυται και για οικογένειες, ενδείκνυται και για παρέες που θέλουν ένα τσιπουράκι, ενδείκνυται φυσικά και για όλες τις… ενδιάμεσες καταστάσεις. Αν βοηθήσει ο καιρός και κάτσεις έξω η θέα είναι συναρπαστική, αλλά κι αν δε βοηθήσει ή δε βρεις τραπέζι θα σε… παρηγορήσουν τα φαγητά. Οπωσδήποτε τυρόπιτα και γαλοτύρι αν είσαι των τυριών, αξεπέραστα τα κρέατα, σωστά ψημένα και νόστιμα.

https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g12294736-d6158402-Reviews-Chrysanthos_Family_Taverna-Amfithea_Ioannina_Region_Epirus.html

 

INFO: https://xrisanthos-taverna.webnode.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θωμάς Παπαδόπουλος

 

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα