Ο “Καραβίδας” είναι ψαροταβέρνα… νησιού στη Νέα Ιωνία (pics)

Διαβάστε επίσης

Τις καλές ψαροταβέρνες που είναι… μακριά από τα ψάρια και τα ψαρικά, πάντα τις είχα σε μια ξεχωριστή εκτίμηση. Μου έκανε κάτι ρε παιδί μου το σκηνικό να είσαι στα βουνά και να τρως καλό ψάρι και ψαρομεζέδες. Η Νέα Ιωνία δεν είναι ακριβώς βουνό, αλλά σίγουρα δεν είναι και παραθαλάσσιο. Οταν πας όμως στον “Καραβίδα”, νιώθεις ότι είσαι σε νησάκι με λίγη φαντασία.

Ενα καλοστημένο ντεκόρ σε ένα όμορφο σημείο, ένα φιλικό περιβάλλον οικιγενειακής επιχείρησης και ένα εξαιρετικό μενού με άριστες πρώτες ύλες. Δε “φοβούνται” να βάλουν και δύσκολα υλικά σαν τα όστρακα και τα συναφή, δεν διατάζουν να σε κατατοπήσουν σε ό,τι κι αν ρωτήσεις, δεν τσιγκουνεύονται τις μερίδες τους.

 

 

Καλά τηγάνια, πολύ βασικό σε ψαροταβέρνες, καλά ψησίματα που είναι εξ ίσου βασικό, η ευκολία του πελάτη που είναι οι ποικιλίες για να κάτσει να πλακώσεις τα ούζα σου χωρίς τον… μπελά παραγγελιών και πλούσιο μενού σε μεζεδάκια.

Ο κατάλογος έχει και απολαυστικά κυρίως πιάτα με ζυμαρικά, μακαρονάδες και ριζότα και γενικά η επιλογή είναι ασφαλής, σίγουρη και απολαυστική γι’ αυτό και έχει κόσμο που συρρέει από πολλές περιοχές της Αθήνας και όχι μόνο της γειτονιάς.

 

 

INFΟ: https://karavidas.gr/

https://www.facebook.com/karavidasneaionia

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Καλούδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα