Το “Ψάρι – ψάρι” στην Αγία Παρασκευή συνδυάζει ποικιλία και ποιότητα (pics)

Διαβάστε επίσης

Υπάρχει μια πλατεία λίγο πριν την κεντρική της Αγίας Παρασκευής, αυτή με την εκκλησία, που έχει γίνει ένα κέντρο καλού φαγητού σε όμορφο περιβάλλον για τόσο κεντρικά στην πόλη. Εκεί βρίσκεται και το “Ψάρι – Ψάρι” που είναι μια πολύ αξιόπιστη και ποιοτική επιλογή για της θάλασσας τα καλά.

Με ένα νησιώτικο ντεκόρ, απλό και όμορφο, με άνεση χώρου που σου επιτρέπει να φας ανθρώπινα και να μη στριμώχνεσαι, με επαγγελματισμό και κυρίως με νόστιμα φαγητά, είναι ένας προορισμός που τραβάει κάθε λογή πελατεία, από πολλούς εργαζόμενους στη γύρω περιοχή, οικογένειες, νεολαία, όλους τους καλούς.

Η ποικιλία είναι αξιοσημέιωτη, υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών, το βασικό σε ένα τέτοιο μαγαζί που είναι το τηγάνι είναι πολύ καλό, ξεχωριστές γεύσεις και καθαρά λάδια, οι μερίδες γεμάτες και όσο για τα ψάρια, τα μεγάλα θέλυον προσυνεννόηση, άρα δε μένουν εκεί να… καλύπτονται από πάγο και τα ευρείς κατανάλωσης είναι ανάλογα τι θα βρουν στην αγορά.

Ωραίο μαγαζί σε όλα του, σε κερδίζει από την πρώτη φορά που θα το επισκεφτείς και το προτείνεις και σε κόσμο νιώθοντας σίγουρος ότι θα δικαιωθείς.

INFO: https://www.psaripsari.gr/portal/

https://www.facebook.com/psaripsari.gr/

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα