Η “tARTa” είναι η γλυκιά όαση στο κέντρο των Τρικάλων (pics)

Διαβάστε επίσης

Με έξυπνο σλόγκαν, “where tart becomes art”, με παιχνιδιάρικο έως παραμυθένιο υφάκι, με χαμόγελα, πολλά χαμόγελα και πάνω απ’ όλα με απίστευτης γεύσης και φινέτσας στην παρουσίαση γλυκά, η “tARTa” κάνει τη γλυκιά διαφορά στο κέντρο των Τρικάλων.

Λίγα μέτρα από τους πεζόδρομους όπου χτυπάει η καρδιά της πόλης, πάνω στην κεντρική λεωφόρο, μια παρέα ευχάριστων και… γλυκών ανθρώπων έφτιαξε ένα στέκι που είναι ο προορισμός του κάθε γλυκατζή που σέβεται τον εαυτό του. Από το παγωτό που σου γεμίζει το στόμα και δεν είναι… αφρός, μέχρι τα διαλεχτά ένα προς ένα γλυκά του.

Με πολυτελή εμφάνιση στις τάρτες, μα βασικά εξαιρετικά αρωματική και βουτυράτη την τραγανή βάση και υπέροχες γεμίσεις, με το προφιτερόλ σε ρόλο… βασιλιά του μαγαζιού να φτιάχνεται μπροστά σου και με πολλές διαφορετικές παραλλαγές, όχι μόνο το κλασικό κρέμα σοκολάτα, το μαγαζί αυτό δε σε αφήνει να αγιάσεις.

Τα χαριτωμένα τραπεζοκαθίσματα φιλοξενούν κάθε λογής κόσμος, πιτσιρικαρία, ηλικιωμένους, οικογένειες και μπροστά στις βιτρίνες και το ταμείο άλλοι τόσοι περιμένουν για να φύγουν με γεμάτα κουτιά και να τα απολαύσουν κάπου αλλού.

 

INFO: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063637598016&sk=photos

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ελευθερία Δεληγιάννη

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα