Το “Θ.Ε.Κ.Α” έχει κάνει την Κερατέα… γλυκό προορισμό με σήμα κατατεθέν το Γκιουζέλ του (pics)

Διαβάστε επίσης

Η έμπνευση είναι μεγάλο πράγμα στη ζωή, φυσικά και στην εστίαση. Στην Ελλάδα με τα αμέτρητα μαγαζιά εστίασης, αν καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα σήμα κατατεθέν, να το συνδυάσεις με το όνομά σου και μετά να κάνεις γνωστή και την ποιότητά σου στα υπόλοιπα, τότε έχεις πιάσει το νόημα. Οπως πέτυχε το Θ.Ε.Κ.Α, ένα ζαχαροπλαστείο στην Κερατέα που έχει γίνει… viral για να το πούμε μοντέρνα χάρις στο Γκιουζέλ του.

Αν σου έλεγαν ότι τρως εκμέκ καταϊφι, θα το πίστευες και θα το έτρωγες ευχάριστα γιατί είναι πραγματικά μαστόρικο. Σιροπιασμένο σωστά, καλοκαβουρδισμένα τα ξηροκάρπια, σωστό το φύλλο καταϊφι και η κρέμα… Αχ αυτή η κρέμα, εκεί τελικά είναι και η διαφορά ονόματος. Γκιουζέλ λοιπόν, με μερικές πινελιές που κάνουν ξεχωριστό ένα πολύ διαδεδομένο γλυκό και φέρνουν κόσμο επί τούτου στην Κερατέα.

Κάπου εδώ υπάρχει μια αδικία για τα άλλα γλυκά αυτής της πολύ προσεγμένης και μερακλίδιης γλυκιάς οικογενειακής επιχείρησης, εξ ου και τα αρχιγράμματα του τίτλου. Απλός κι αυτός, ενδεικτικός, αφού είναι τα προϊόντα που ποντάρουν και όχι τα φαντεζί ονόματα ή οι βιτρίνες.

Θ.Ε.Κ.Α λοιπόν και αξίζει τον κόπο. Και για δώρο να πάρετε, σε επισκέψεις στην τριγύρω πολυπερπατημένη για αποδράσεις περιοχή και για το σπίτι και για παντού. Ενα ζαχαροπλαστείο που μυρίζει αγνά υλικά, φροντίδα και πραγματική αγάπη γι’ αυτόν που κάνουν.

 

INFO:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100033858554725

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κατερίνα Μοσχονά

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα