Η “Μπουμπού” το χάμπουργκερ το θέλει απλό και νόστιμο (pics)

Διαβάστε επίσης

Από τότε που είχε κάνει την εμφάνισή της στην Παιανία, η “Μπουμπού” στόμα με στόμα είχε αποκτήσει φήμη που έστελνε κόσμο μέχρι εκεί για να δοκιμάσουν τα μπέργκερ της. Τώρα που μετακόμισε στο Χολαργό, όλα έγιναν πιο εύκολα, αλλά σε καμία περίπτωση λιγότερο ποιοτικά.

Στην εποχή που διαβάζεις καταλόγους μπεργκεράδικων και… ζαλίζεσαι, με οχταπλά μπιφτέκια, με ένα σωρό άλλα κρέατα μαζί με τα μπιφτέκια και όλα αυτά μαζί με άλλα υλικά, η “Μπουμπού” επιμένει παραδοσιακά. Εχει και τις πρωτοτυπίες της, αλλά το βασικό είναι το εξαιρετικό μπιφτέκι, για χάμπουργκερ μιλάμε.

Διαλέγει τους κιμάδες της, κάνει ένα μιξ, προσέχει τις αναλογίες καθαρού κρέατος με λίπος για να.. γλιστράει, τα κάνει πατητά, έχει τη δική της σάλτσα με το θρύλο να μιλάει για μίξη άνω των δέκα υλικών, φτιάχνει και τα δικά της ψωμάκξια μπριος και καλή απόλαυση.

Εξαιρετική και η τηγανητή πατάτα, καμία σχέση με τις… χάρτινες που κυκλοφορούν ευρέως, ψαγμένες μπύρες και αναψυκτικά και όλο το πακέτο φτιάχνει έναν ιδανικό προορισμό για μερακλήδες του μπέργκερ που θέλουν το καλό και όχι το περίεργο.

 

INFO: https://www.facebook.com/mpoumpoucomfortfood/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ελενα Βαλλιανάτου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα