Το “Υπερωκεάνειο”… μυρίζει θάλασσα και στα πιάτα και στη θέση του (Pics)

Διαβάστε επίσης

Πιο ταξιδιάρικο δε γίνεται. Οχι απλά δίπλα στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά στην πύλη των κρουαζεριόπλοιων, να τρέχει το μυαλό, να φεύγει. Από την ώρα βέβαια που το δικό σου “Υπερωκεάνειο” έχει προορισμό τη γεύση και όχι τις θάλασσες, το μυαλό συγκεντρώνεται σε αυτά που έχεις να απολαύσεις και είναι πολλά και νόστιμα.

Το μαγαζί με ρίζες την Κίμωλο, είναι συνώνυ6μο του φρέσκου ψαριού. Εχει και τους δικούς του ψαράδες, έχει και την άμεση πρόσβαση στην ιχθυόσκαλα, μόνο ημέρα θα βρεις, για όσες ώρες βρεις. Κοσμοσυρροή, αυτοί που ξέρουν και θέλουν και λίγη ατμόσφαιρα, εκεί θα κατευθυνθούν.

Απλό ντεκόρ, παντοπωλείου, παλιάς ταβέρνας, απλές γεύσεις, κάποιες σήμα – κατατεθέν κάποις κλασσικές, μα όλες καλοφτιαγμένες και να μυρίζουν θάλασσα. Μην περιμένετε ούτε πολυτέλειες, ούτε και γκουρμεδιές. Κανείς δεν πάει στο “Υπερωκεάνειο” γι’ αυτές, εκεί πας για καλό ψαρομεζέ και φρέσκο ψαράκι.

 

INFO: https://www.facebook.com/pages/%CE%A4%CE%BF%20%CE%A5%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%BA%CE%B5%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BD/138642649571130/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θωμάς Λιβάνιος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα