“Το καφέ των αισθήσεων” είναι το διαχρονικό ψαγμένο στέκι του Πειραιά (pics)

Διαβάστε επίσης

Από μόνο του το όνομα που παραπέμπει στην Μπαλάντα των Αισθήσεων του Μάνου Χατζιδάκι, σε προδαθέτει. Αυτή είναι και η έμπνευση του “Καφέ των αισθήσεων”, του απόλυτου στεκιού που εδώ και δεκαετίες παραμένει αγέρωχο στον Πειραιά, φιλοξενεί πιστούς θαμώνες και διαρκώς τους αυξάνει.

Είναι από αυτά τα μαγαζιά που έχουν κανόνα και όχι εξαίρεση το να γνωρίζονται οι θαμώνες, οι ιδιοκτήτες, όλοι μαζί να είναι μια παρέα και όλο και να μεγαλώνει αυτή με το πέρασμα των χρόνων. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο επειδή το κλίμα είναι φιλικό, μα κι επειδή είναι αδιαπραγμάτευες οι αρχές της ποιότητας και σε ατμόσφαιρα και σε παρεχόμενα,

Ο,τι υπάρχει είναι εκλεκτό, υπάρχουν πολλά για να καλύψουν από τον πρώτο καφέ της ημέρας, τις… λιγούρες, την ανάγκη μιας μπύρας μέχρι φυσικά και τις εκπληκτικές βραδιές που διοργανώνονται εκεί και τις απλές καθημερινές εξόδους για ποτό.

Τα στέκια με την παλιά, καλή έννοια, τα… αποκούμπια για κάθε ώρα και κάθε άνθρωπό, όλο και λιγοστεύουν όμως όσα αντέχουν και επιμένουν, κρατάνε το στιλ και τον κόσμο τους κοντά. Το “Καφέ των αισθήσεων” είναι ένα μέρος της παρέας και έτσι θα συνεχίσει.

INFO: https://www.instagram.com/to_kafe_ton_aisthiseon/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θέμης Ελευθερίου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα