Το “Spitjack” σε χορταίνει και σε… ταξιδεύει στο κέντρο της Αθήνας (pics)

Διαβάστε επίσης

Μια κατ’ εξοχήν αλλοδαπή “στέγη” φαγητού, αλλά με απόλυτο ταίριασμα στις ελληνικές συνήθειες αφού στηρίζεται σε κρεατικά, έχει έρθει να καλύψει ένα μεγάλο πεδίο απαιτήσεων στο κατάκεντρο της Αθήνα. Το “Spitjack” είναι μια rotisserie, απέναντι από τον Εθνικό κήπο και στα πολυσύχναστα στενά της Πλάκας, η οποία δεδομένα θα τράβαγε πλήθος τουριστών, όμως με την ποιότητα και το στιλ έχει γίνει πολυαγαπημένο στέκι Αθηναίων.

Πάπια, κοτόπουλο, χοιρινό και μοσχάρι ψημένα με την τεχνική της rotisserie, μαζί με μια γκάμνα συνοδευτικών πιάτων και σερβιρισμένα σε ένα μαγαζί με στιλ κεντροευρωπαϊκό, κάνουν το “Spitjack” έναν πολυσυλλεκτικό προορισμό. Ναι, έχει και πόλλούς αλλοδαπούς περαστικούς, όμως η πλειοψηφία είναι οι Ελληνες που έχουν ξαναγαπήσει μαζικά το κέντρο και είτε το επιλέγουν εργαζόμενοι στη γύρω περιοχή είτε και “επισκέπτες” επί τούτου, για να φάνε καλά μετά τη βόλτα στο κέντρο. Η και πριν την έξοδο, αφού κρατάει μέχρι αργά το βράδυ.

Ο κατάλογος είναι ξεκάθαρος και δε σε μπερδεύει. Τα τέσσερα κρεατικά ψημένα με τον τρόπο τους, τα συνδοευτικά, λίγες σαλάτες και λίγα, εξαιρετικά γλυκά. Δοκιμασμένα όλα τα κρέατα, περί ορέξεως επιλέγει ο καθένας, αλλά σίγουρα θα σου έρθουν σωστά ψημένα. Προσωπική λατρεία η πορκέτα, απόλυτα συνεπείς στο τι ψήσιμα θα επιλέξεις στην πικάνια.

Ωραίος διάκοσμος και στιλ τραπεζιών, που σε “ταξιδεύουν” και σε Ευρώπη και όλα μαζί φτιάχνουν μια καλή, comfort και γευστική εμπειρία για κάθε περίσταση.

 

INFO: https://spitjack.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Γιώργος Αναστασίου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα