Ο “Στάβλος” είναι ο προορισμός του καλού φαγητού στο Ναύπλιο (pics)

Διαβάστε επίσης

Είναι γνωστοί οι “κίνδυνοι” στις πολύ τουριστικές περιοχές, μιλώντας για εστίαση και αναφερόεμνοι σε… ξεπέτες, είναι γνωστό όμως και ότι παντού υπάρχουν εξαιρέσεις και άνθρωποι που δεν ποντάρουν στον πολύ κόσμο που έτσι κι αλλιώς υπάρχει στο μέρος τους, θεωρώντας δεδομένη τη δουλειά. Ο “Στάβλος” είναι μια τέτοια πολύ καλή περίπτωση στο πανέμορφο και πάντα γεμάτο Ναύπλιο και παρότι σε τραβάει και μόνο με το παρουσιαστικό του, μέσα υπάρχουν τα καλύτερα.

Σε έναν όμορφο χώρο, παλιό στάβλο όπως λέει και το όνομά του, πολύ μερακλίδικα διακοσμημένο μέσα, μοντέρνο μεν αλλά και παραδοσιακό, έρχεται ένα εκπληκτικό μενού κρεάτων που ικανοποιεί τα πλέον υψηλά και απαιτητικά γούστα.

Υπάρχουν από σούβλες και ένα κοκορέτσι ποίημα, τραγανό απ’ έξω και ζουμερό μέσα, υπάρχει παϊδάκι, πραγματικό παϊδάκι και όχι μπούτι ή… κόκκαλο, τραγανό ψημένο και λεπτόι, υπάρχουν φυσικά και όλα τα άλλα που πέφτουν στη σχάρα και βγαίνουν όπως πρέπει ή, όπως τα ζητήσεις.

Το μενού προσφέρει και καλές επιλογές από ορεκτικά και σαλάτες, αν και είναι… κρίμα να χαθεί χώρος σε στομάχια με πολλά τετοια όταν έχεις την ευκαιρία πραγματικά να απολαύσεις καλό κρέας, σε ωραία ατμόσφαιρα και σε ένα μαγαζί που υπάρχει σωστή επαγγελματική συμπεριφορά.

INFO: https://stavlosnafplio.gr/gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θωμάς Πολίτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα