Το “Barong” σε ταξιδεύει και σε χορταίνει σε κάθε περίσταση (pics)

Διαβάστε επίσης

Το απόλυτο νησιώτικο σκηνικό υπάρχει τριγύρω στις μαρίνες του Πειραιά, όμως δεν είναι απαραίτητο ότι τα μαγαζιά που έχουν στηθεί εκεί ποντάρουν μόνο στην τοποθεσία. Το “Barong” στη μαρίνα Ζέας έχει φτιαχτεί πάνω απ’ όλα με σεβασμό στον πελάτη και τις απαιτήσεις του και αν και επιφυλακτικά το είχε επισκεφτεί πρώτη φορά για κάτι παραπάνω από καφέ, διαπίστωσα ότι είναι πολύ υψηλού επιπέδου σε όσα σερβίρει.

Ενα μαγαζί  – ορισμός του all day αφού μένει ανοιχτό σχεδόν όλο το 24ωρο, με μια μεγάλη ποικιλία στο μενού του και πολύ καλά πράγματα από συνοδευτικά για… τσιμπολόγημα μέχρι κυρίως πιάτα και ωραία ποτά για το… σβήσιμο της μέρας.

Προφανώς και σε τέτοια μαγαζιά δεν περιμένεις υψηλή γαστρονομία, δεν είναι κι αυτό που θα ψάξεις όμως στο “Barong” είναι πραγματικά εκλεκτές οι γεύσεις, γενναιόδωρες οι μερίδες και πολλές οι επιλογές που να καλύψουν κάθε γούστο.

Τα πρωινά του τα σπάνε που λέμε, με ωραίους συνδυασμούς και καλές παρασκευές. Τα πανκέικς για παράδειγμα που είναι κάτι απλό, αλλά που εκεί καταλαβαίνεις μεράκι και ποιότητα, είναι ακριβώς όιπως πρέπει, για το κυρίως μέρος μιλάμε το ζυμάρι, όχι τις πολλές επιλογές γλυκών και αλμυρών συνοδειών.

Από ‘κει και πέρα, τα φαγητά είναι προσεγμένα και τα ποτά καθαρά και μπόλικα. Μαζί και με έναν πολύ ωραίο, απλό αλλά περιποιημένο χώρο, φτιάχνεται ένα μαγαζί που μπορείς από το να κάνεις τα ραντεβού σου φιλικά η επαγγελματικά μέχρι να χαλαρώσεις με παρέα και να φας καλά.

 

INFO: https://www.instagram.com/barong_piraeus/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100046601452483

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Δημήτρης Βασιλάτος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα