Μοντέρνα γευστική επιλογή στη Λάρισα είναι ο “Βόσπορος” (pics)

Διαβάστε επίσης

Ακούς Λάρισα και φαγητό και πάει αντανακλαστικά το μυαλό σε τσιπουροκαταστάσεις, μεζεδοπωλεία, κυρίως εκεί. Προφανώς όμως και μια τόσο μεγάλη πόλη έχει απ’ όλα, χρειάζεται απ’ όλα και έχει και μαγαζιά τελείως άλλου στιλ από αυτά και με πολύ καλή ποιότητα. Οπως είναι ο “Βόσπορος”, στο κέντρο της πόλης, που προσφέρει γνήσια ελληνική κουζίνα με μια πιο μοντέρνα ματιά και κερδίζει τους επισκέπτες.

Ενας χώρος πολύ υψηλής αισθητικής σε όλα του, προσφέρει πολλαπλές διεξόδους από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, για κάθε περίσταση. Ακόμα καιξεχωριστούς χώρους έχει που μπορείς να κλείσεις έγκαιρα για επαγγελματικά ραντεβού ή, εκδηλώσεις, περισσότερο για να αποφύγεις τη βαβούρα αφού από πλευράς στιλ και φινέτσας όλοι οι χώροι ενδείκνυνται.

Φυσικά σε τέτοιο μέρος δε θα πας για να απολαύσεις το ντιζάιν, αλλά για να φας , να πιεις κάτι. Πολύ στοχευμένες και γευστικές επιλογές υπάρχουν από το πρωινό σου, όμως η πανδαισία είναι στα γεύματα. Μεγάλος σεβασμός στην ελληνική κουζίνα, με την πλειοψηφία των συνταγών να δίνονται σε μια μοντέρνα εκδοχή, χωρίς ακρότητες, σε καλές ποσότητες και πολύ νόστιμες γεύσεις.

Οι επιλογές καλύπτουν όλο το φάσμα των προτιμήσεων και γούστων και υπάρχει και μεγάλη ευχέρεια συνέχειας του γεύματος ή δείπνου, με εκλεκτά ποτά και ωραία, ψαγμένα κοκτέιλ. Ο “Βόσπορος” είναι ο ορισμός του alla day μέρους, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να… επιτρέπει προχειρότητα ή έστω συμβατικές παροχές σε οποιοδήποτε από τα είδη του.

 

INFO: https://www.vosporos.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κώστας Κούλης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα