“Το ταβερνάκι της Μπουμπούς” είναι η γευστική κατάληξη μετά τη χαλάρωση στο Πόζαρ (pics)

Διαβάστε επίσης

Η περιοχή έχει τα πάντα, από δράσεις του βουνού στο Καϊμακτσαλάν μέχρι χαλάρωση στα υπέροχα λουτρά του Πόζαρ. Εχει φυσικά και εκπληκτικά τοπία για εξορμήσεις στη φύση και όλα αυτά έχουν μια κοινή συνισταμένη ότι… ανοίγουν την όρεξη. Κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα μας “Το ταβερνάκι της Μπουμπούς” στο χωριό Ορμα και πραγματικά είναι για να… ορμήξεις.

Ελα λίγο πιο μοντέρνο από απλό ταβερνάκι του χωριού, αλλά σε καμία περίπτωση παραπάνω μοντέρνο από όσο θα άντεχε το συγκεκριμένο περιβάλλον και φυσικά όσοι το επισκέπτονται. Τα κρεατικά είναι οι πρωταγωνιστές της κουζίνας του, αλλά και μια πολύ ικανοποιητική ποικιλία ορεκτικών, απλά έχει θέλει συγκράτηση για να μην… κλείσουν την όρεξη για τα κυρίως.

Ολα τα φαγητά είναι προσεγμένα, αληθινή πατάτα, γευστικές και πλούσιες σαλάτες, εξαιρετικά τα κρέατα, καθαρά τα λάδια στα τηγάνια, υπάρχει και γλυκάκι στο τέλος για να κλείσει όπως πρέπει ένα υπέροχο γεύμα. Συν σε όλα αυτά, ότι πέρα από πολύ νόστιμο χύμα κρασί, έχει και μια πολύ ψαγμένη λίστα εμφιαλωμένων που ίσως ξεπερνάει τις προσδοκίες που μπορείς να έχεις για μαγαζί στιλ ταβέρνας.

Μπράβο στους ανθρώπους, που είναι και χαμογελαστοί και εξυπηρετικοί και σου φτιάχνουν τη διάθεση, εκτός από την όρεξη.

INFO: https://www.instagram.com/tavernakimpoumpou/

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα