Η ομορφιά της Κέρκυρας συναντά την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα στο “Ταβερνάκι της Μαρίνας” (pics)

Διαβάστε επίσης

Μέσα στα γραφικά και ταξιδιάρικα στενά της Κέςρκυρας, στη Σπηλιά και ενώ το μυαλό τρέχει σε άλλες εποχές και τεχνοτροπίες, έρχεται και η ώρα να φας κάτι που δε θα σου χαμηλώσει στο ελάχιστον το επίπεδο. ΓΙ’ αυτό είναι εκεί το “Ταβερνάκι της Μαρίνας”, που φέρνει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με αγνά υλικά και γεύσεις σε έναν παραδοσιακό χώρο της περιοχής.

Με ωραίο και άνετο χώρο μέσα, που στηρίζει και τη λειτουργία του όλο το χρόνο, αλλά και τις ζεστές μέρες με τραπέζια στο σοκάκι απ’ έξω, το “Ταβερνάκι της Μαρίνας” είναι μια πολύ καλή επιλογή στην οποία καταλαβαίνεις από το μενού κιόλας κι απ’ όσα βλέπεις τριγύρω σου, ότι το κύριο μέλημα είναι η ποιότητα και όχι η βιτρίνα.

Η διαρκής λειτουργία του που το έχει κάνει στέκι Ελλήνων, πάντα σκληρών κριτών σε σχέση με τους συχνά βολικούς στο φαγητό αλλοδαπούς, κρατάει πολύ ψηλά το επίπεδο των απαιτήσεων. Υπάρχουν κλασικές κερκυραϊκές συνταγές, πλήθος ελληνικών με την έννοια της κουζίνας από τη χώρα και όχι μόνο από το νησί ή τα επτάνησα, υπάρχουν και πίτες καταπληκτικές και φυσικά της ώρας και ό,τι άλλο μπορεί κάποιος να ζητήσει.

Στα ιδιαίτερα του μαγαζιού οι σαλάτες του που καταφέρνουν να συζητηθούν και δεν είναι απλό συμπλήρωμα του γεύματος και όλα μαζί φτιάχνουν μια πολύ αξιόλογη γευστική εμπειρία σε ένα πανέμορφο τοπίο από αυτά που κάνουν το νησί να ξεχωρίζει και να είναι ένας περιζήτητος προορισμός.

 

INFO: https://www.facebook.com/people/%CE%A4%CE%BF-%CE%A4%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82-Marinas-Tavern/100047122545225/?locale=it_IT&paipv=0&eav=AfZD7aaPHbFLGhlie36-1NXYFReV1QiVLQueg0fDQDUPkmgMLY7mA6b-M0oDWSUkn9w&_rdr

https://www.instagram.com/explore/locations/1016461560/-marinas-tavern/

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Σερέτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα