Στη Ρόδο οι μέρες ξεκινούν με “Αχνη Κανέλλα” και… πάνε καλά (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Ρόδος δεν είναι μόνο τουριστικό νησί, είναι και ένα μεγάλο αστικό κέντρο για όλο το χρόνο. Αρα και έχει πλήθος κόσμου που ζει την καθημερινόητά του και θέλει να την αρχίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και τον πιο γευστικό και… σπιτικό, αν μιλάμε για το “Αχνη Κανέλλα”.

Μπουγάτσες που… μυρίζουν Μακεδονία, χειροποίητες πίτες που παραπέμπουν σε γιαγιαδίστικες τέχνες, ποικιλία που σου ανοίγει επικίδυνα την όρεξη και γεύση που σε κάνει να χαμογελάς σε διάρκεια. Ενα γουστόζικο μαγαζάκι, πεντακάθαρο και ευχάριστο που είναι ο ιδανικός προορισμός για να αρχίσεις τη μέρα σου. Ισως και να τη συνεχίσεις σε καμια λιγούρα, αν πορλάβεις φυσικά τίποτα αφού οι προθήκες αδειάζουν με γοργούς ρυθμούς.

Είναι από τις περιπτώσεις που ξέρει τι θέλει να προσφέρει και που δε σκέφτονται καν οι άνθιρωποι να πάνε σε κάτι τυπποιημένο, αλλά μόνο να ξεχωρίσουν. Είναι πραγματικά εθιστικές οι γεύσεις τους, ειδικά για τους φίλους του… φύλλου αλλά και με πολλές επιλογές και για ανθρώπους που προσέχουν τη διαγροφή τους ή έχουν τις ιδιαιτερότητές τους σε αυτά που τρων για οποιονδήποτε λόγο.

 

INFO: https://www.facebook.com/ahnikanela.rhodes

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Παναγιώτης Οικονόμου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα