Στο Μιλάνο υπάρχει μια “Trippa” που πρέπει να επισκεφτείς (pics)

Διαβάστε επίσης

Μια απλή ιταλική ταβέρνα που “παντρεύτηκε” με τη μοντέρνα κουζίνα, έβγαλε ένα γευστικό αριστούργημα που δεν πρέπει να χάσεις στο ταξίδι σου στο Μιλάνο. Η “Τrippa” είναι μια πραγματική εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις αν ξέρεις να εκτιμήσεις τις καλές γεύσεις.

Για να αρχίσουμε από τα βασικά, ψαχτείτε από πριν για κράτηση. Δουλεύει λίγες ώρες, έχει κάποιες μέρες που το κλείνουν ολόκληρο για εκδηλώσεις μεγάλες παρέες, αφού είναι… τρύπα και γενικά δε λέει να πάτε με σκοπό να το επισκεφτείτε και να μην τα καταφέρετε.

Από ‘κει και πέρα, η γλυκιά προσμονή έχει να κάνει με το μενού που θα συναντήσετε. Δεν υπάρχει στάνταρ, εξαρτάται από τα υλικά που θα βρουν οι σεφ στην αγορά εκείνη την ημέρα και μετά σχεδιάζουν τις εμπνεύσεις. Οκ, πάντα υπάρχουν ζυμαρικά και σούπες, αλλά δεν ξέρεις ακριβώς τι όπως δεν ξέρεις και τα κυρίως, κρέας, ψάρια, θαλασσινά, ό,τι έχει η αγορά.

Οι γεύσεις είναι αλησμόνητες, οι μερίδες τίμιες και όχι… γκουρμέ μινιόν, οι εμπνεύσεις είναι αξιοσημείωτες και το δείπνο σου θα σου μείνει χαραγμένο για μια πραγματική εμπειρία που θα έχει ζήσει στην πόλη.

Εννοείται ότι δεν κάνεις το λάθος να φύγεις χωρίς γλυκό, τα οποία είναι επιπέδου κορυφαίων ζαχαροπλαστείων και πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις χώρο και γι’ αυτά και όσο μεγαλύτερη παρέα τόσο καλύτερα, για να δοκιμάσετε πολλά.

 

 

INFO: https://www.trippamilano.it/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ελένη Ανδροπούλου

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα