Στον Πόρο υπάρχει “Το Σοκάκι” του καλού φαγητού (pics)

Διαβάστε επίσης

Ο Πόρος ζει την ηρεμία του και προσφέρει τις αμέτρητες ομορφιές του σε όσους ξέρουν και θέλουν να τις εκτιμούν. Είναι ένα από τα πιο… υποτιμημένα νησάκια, δεν είναι μαζικός τουριστικός προορισμός και αυτό το απολαμβάνουν οι θαυμαστές του, φανατικοί και σταθεροί πολλοί από αυτούς. Κάπου μέσα στα σοκάκια του, υπάρχει και το… ομώνυμο, “Το Σοκάκι” που είναι μια λαχταριστή λύση καλού φαγητού.

Το παραδοσιακό ελληνικό ταβερνάκι, με τα παραδοσιακά ελληνικά φαγητά, τα “μαμαδίστικα” που λέμε, είναι εκεί για όσους ξέρουν και θέλουν να φάνε ποιοτικά εκτός από νόστιμα. Με καλή ποικιλία και ευχέρεια επιλογών κάθε μέρα, σου βγάζει τη σκοτούρα του τι θα μαγειρέψουμε, ικανοποιεί διαφορετικά γούστα σε ίδια παρέα ή σε οικογένεια και “μυεί” και τουρίστες στο πραγματικό ελληνικό φαγητό.

Είναι απλό αλλά γραφικό το μέρος και για να καθίσεις εκεί, και μέσα και έξω και να χαζεύεις την περατζάδα στο δρομάκι, έχει και τη δυνατότητα να τα παραλάβεις και να φας στο χώρο σου, αν θέλεις διαφορετική θέα και έχεις εκεί που μένεις. Θα βρεις τα πάντα, από λαδερά, κρέατα, ψαρικά, θα τα βρεις σε μεγάλες χορταστικές μερίδες και σε πολύ λογικές τιμές.

 

https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g189494-d17380086-Reviews-To_Sokaki-Poros_Saronic_Gulf_Islands_Attica.html

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα