Το “Ψαροχώρι” κάνει… γευστική τέχνη με τα καλά της θάλασσας (pics)

Διαβάστε επίσης

Ψαροταβέρνα σίγουρα δεν το λες, αφού το όλο στιλ δεν συνάδει με την ταβέρνας. Ούτε στο στιλ, ούτε στα εδέσματα. Τόπο εκλεκτής ψαροφαγίας όμως, σίγουρα το λες το “Ψαροχώρι” στην Τσόχα, τον δρόμο πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, που έχει κάνει τέχνη ο φαγητό με τα καλά της θάλασσας.

Ενα μενού με πολύ στοχευμένες επιλογές, από τα ωμά του που είναι όλα εξαιρετικά μέχρι τα μαγειρεμένα που εναλάσσονται συχνά και ανάλογα με τη μέρα και το τι βρέθηκε, σε έναν χώρο με προσιτή πολυτέλεια, αφού δε σε κάνει να νιώθεις άβολα αν και είναι εμφανώς προσαεγμένος και φινετσάτος.

Με σταθερά συνεργαζόμενους ψαράδες από όλη την Ελλάδα έχει καθημερινά πρώτης ποιότητας υλικά, η εξιεδίκευση στο ψάρι σε κρούστα από αλάτι που γίνεται και φαντεζί στην… αναμμένη παρουσίαση αξίζει δοκιμής, όπως και μια τέλεια καβουροσαλάτα που δύσκολα σε κρατάει στη… μία.

Προσθέτοντας την πολύ πλούσια λίστα κρασιών, αλλά και το αξιοπρεπέστατο μέγεθος των μερίδων μαζί και με την ποικιλία που υπάρχει και που “δικαιολογεί” και κατάσταση μεζέ με ουζάκι, το “Ψαροχώρι” είναι μια εξαιρετική λύση στο κέντρο της Αθήνας.

 

INFO: https://psarochori.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κώστας Πιστιόλης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα