Ο Νεντίμ μυρίζει αγνά υλικά και έχει τα καλύτερα λουκούμ(ια) (pics)

Διαβάστε επίσης

Η κατηγορία «γλυκά Ανατολής» παραπέμπει περισσότερο στα σιροπιαστά και γι αυτόν τον λόγο στου Νεντίμ δεν αξίζει τέτοια ταμπέλα, τον περιορίζει και μάλλον τον αδικεί. Εχει και τέτοια και είναι μια χαρά, έχει και κάθε λογής άλλο γλυκό, αλλά για μένα η κορυφή του ανήκει στην κατηγορία των λουκουμιών.

Από τα απλά λουκουμάκι σε αμέτρητες γεύσεις και χρώματα, μέχρι τα ασυναγώνιστα Σουτζούκ Λουκούμ, Ραχάτ Λουκού, Σαράϊ Λουκούμ. Με το πέρασμα των χρόνων έχουν εξελιχθεί κι αυτά, έχουν μπει επίσης αμέτρητες παραλλαγές και όλες ψαγμένες και πετυχημένες. Σοκολάτα, πολλή σοκολάτα σε όλες τις παραλλαγές, φουντούκια, φυστίκι Αιγίνης, αμύγδαλα, ινδικάρυδα και πάει λέγοντας.   

Είναι τόσο ωραία τα λουκούμια του, σε υφή απόλυτα πετυχημένη για να λιώνει στο στόμα και να μην κολλάει παντού, να μπορείς να φας, τόσο όσο γλυκά χωρίς να σε λιγώνει, γενικά τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει.

Η εξέλιξη της ζωής έχει φέρει και το διαδίκτυο να προσφέρει ευκαιρία αγοράς των προϊόντων του σε πολύ προσεκτική και γρήγορη παράδοση, αλλά μια επίσκεψη στο μαγαζί της Κομοτηνής δε συγκρίνεται με τίποτα.

Μπορεί τα λουκούμια για μένα να είναι το φετίχ, αλλά όλα του τα γλυκά φτιάχνονται με ολόφρεσκο βούτυρο και σε αυτό η μύτη δε μπορεί να κάνει λάθος, υπάρχουν κάποια πράγματα που δε χρειάζονται περισσότερο… έλεγχο.

Σούπερ τα κάθε λογής λουκούμια, εντυπωσιακά τα σιροπιαστά του, αλλά θα ήταν αδικία να μη γίνει μια αναφορά και στους κουραμπιέδες τους. Πανδαισία βούτυρου, ολόκληρο αμύγδαλο και τραγανοί. Ο τέλειος συνδυασμός.

 

INFO: https://www.nedim.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάρω Νάκου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα