Το «Τσινάρι» σε ταξιδεύει μέσα από νοστιμιές (pics)

Διαβάστε επίσης

Το σημείο στην Ανω Πόλη, το αναλλοίωτο στο πέρασμα των χρόνων πολύχρωμο σκηνικό μα κυρίως η ποικιλία μεζέδων και οι γεύσεις που κρατιούνται σε πολύ ψηλό επίπεδο, κάνουν το «Τσινάρι» έναν εγγυημένο γευστικό προορισμό για πολλούς.

Η μακρά ιστορία του, από καφενές ενός Τούρκου που έδωσε και το όνομα λόγω του πλάτανου που δεσπόζει, «Τσινάρ» στα τούρκικα, μέχρι την εξέλιξή του με μεζεδάκια αρχικά εκτός από καφέ και την μετεξέλιξή του, έχει μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια να παρουσιάσει. Στο δια ταύτα βέβαια, αυτό που μετράει είναι ότι και με την τελευταία ιδιοκτησία, σέβεται αυτή την ιστορία και τον κόσμο που το κατακλύζει.

Μπορείς εύκολα να δεις τους πολυάριθμους φοιτητές που ανέκαθεν το είχαν στέκι, μέχρι και πολύ μεγαλύτερες ηλικίες, επαγγελματίες πολλών τομέων, γενικά τους πάντες. Η ποικιλία των μεζέδων είναι μεγάλη, τα υλικά και τα μαγειρέματα καταλαβαίνεις ότι είναι φροντισμένα και σε καμία περίπτωση πρόχειρα.

Το «Τσινάρι» παραμένει μια σταθερή αξία για πολύ κόσμο και δεν το κάνουμε από συνήθεια ή λόγω αναμνήσεων. Το κάνουμε γιατί περνάμε καλά, τρώμε καλύτερα, εισπράττουμε σεβασμό και μέσα σε όλα, δεν το χρυσοπληρώνουμε, αφού σε καμία περίπτωση δε γίνεται εκμετάλλευση του ονόματος στον… τιμοκατάλογο

INFO: https://www.facebook.com/Ouzeri-Tsinari-161289803922336/photos/?ref=page_internal

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Βαγγέλης Νικολακόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα