Η «Σπηλιά» γοητεύει με το σκηνικό, αποζημιώνει με το φαγητό (pics)

Διαβάστε επίσης

Λίγο έξω από το Αργος, στον δρόμο Αργους – Μύλων ή από… το Ναύπλιο ό,τι σας βολεύει διαλέγετε μικρές οι διαφορές υπάρχει εδώ και δεκαετίες μια από τις πιο γνωστές ταβέρνες της περιοχής. Με το ντεκόρ της φυσικής σπηλιάς στο εσωτερικό να σαγηνεύει και το φαγητό να αποζημιώνει.

Οι άνθρωποι σέβονται τον πελάτη με γενναίες μερίδες, υπάρχει επαγγελματισμός στο σέρβις και παρά τον διαρκώς αυξανόμενο κόσμο κρατάνε την ποιότητα ψηλά.

 

Κάποια πιάτα έχουν γίνει σε βάθος χρόνων σήματα κατατεθέντα. Η μπογάνα που σε εξιτάρει σαν όνομα και για να το πούμε απλά είναι αρνάκι με πατάτες στη γάστρα, το κοτόπουλο με τη δική του λεμονάτη σάλτσα, η χορτόπιτα, η τυρολαγάνα και τα ντολμαδάκια, αλλά και καλά κρέατα που είναι και καλοψημένα.

Στις φορτωμένες μέρες πια μπορεί να καταλάβεις κάποια σημάδια που αδικού το πρωτογενές φαγητό, το ζέσταμα δηλαδή που σπάει κάποια υλικά, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Τρως πολύ, τρως καλά, τρως σε όμορφο περιβάλλον, εισπράττεις σεβασμό σαν πελάτης και αξίζει τα λεφτά που τους αφήνεις.

 

INFO: https://www.facebook.com/Spilia-Taverna-949798775078013/photos/?ref=page_internal

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Βασίλης Δανούσης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα