Μεγάλωσε το «Δράμι» αλλά ευτυχώς δεν άλλαξε (pics)

Διαβάστε επίσης

Το «Δράμι» είναι από τα μαγαζιά που πόνταρε στη διάδοση «στόμα με στόμα». Οταν το κάνεις αυτό, σημαίνει ότι πιστεύεις πολύ στον εαυτό σου. Και όταν πιστεύεις επειδή ξέρεις τι προσφέρεις, δικαιώνεσαι.

Το μοντέρνο αυτό μεζεδοπωλείο που άρχισε να μας απογειώνει με τις εμπνεύσεις, τις γεύσεις και την εξυπηρέτησή του από την Αγία Βαρβάρα. Κάποια στιγμή ήταν τόσο πολλοί οι ευχαριστημένοι και σταθεροί πελάτες του και οι φίλοι τους που γίνονταν επίσης ευχαριστημένοι και σταθεροί πελάτες, που έπρεπε να επεκταθεί.

Το τόλμησε σε πολύ πιο «κυριλέ» περιοχή, στη Γλυφάδα. Δεν είχε πρόβλημα να ριζώσει εκεί. Γιατί η συνταγή έμεινε ίδια, καλό φαγητό, πολύ φαγητό, καλή εξυπηρέτηση, λογικές τιμές.

Από το καυτό καρβελάκι ψωμί που σε καλωσορίζει με τον δουλεμένο πελτέ ντομάτας, μέχρι ό,τι διαλέξεις από κρεατικό, ψαρικό ή μεζεκλίκι θα εισπράξεις φροντίδα, φαντασία, ποιότητα, ποσότητα. Και μαζί ένα διακριτικά προσεκτικό σέρβις, τους νιώθεις πάντα κοντά σου, χωρίς να σε… αγχώνουν.

Καλά τηγάνια, καλά ψησίματα, καλές πρώτες ύλες. Σε απλά πράγματα όπως πατάτες με αυγά νομίζεις ότι… σου κάνουν πλάκα με την ποσότητα. Εκπληκτικές σαλάτες, η «σπανακόπιτα» για σαλάτα μιλάω ξεπερνάει κάθε φαντασία αν σου αρέσει το σπανάκι φυσικά, ωραίες ονομασίες φαγητών που σε τραβάνε, όλα καλά. Ψαγμένα και τα κρασιά του, ψαγμένη και η λίστα με τις μπύρες του και μικρές ετικέτες από την Ελλάδα. Γενικά ένα μαγαζί που αξίζει να το κάνεις στέκι και που άφοβα κάνεις και τραπέζι νιώθοντας ότι θα φύγεις δικαιωμένος από τους καλεσμένους σου.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Σωτήρης Καλογιάννης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα