Το «Αφράλατο» προσφέρει γεύση, χαμόγελα και ηρεμία στην Καλαμάτα (pics)

Διαβάστε επίσης

Το Πάρκο του Λιμενικού στην Καλαμάτα είναι από μόνο του ένας δελεαστικός, ήρεμος και γαλήνιος προορισμός. Το «Αφράλατο» σαν όνομα κάνει ακόμα πιο ιντριγκαδόρικη μια επίσκψη εκεί. Το μενού και οι γεύσεις του, τελικά φτιάχνουν τον τέλειο συνδυασμό ακόμα και για… διστακτικούς σε περίεργα ονόματα και όμορφες τοποθεσίες, που τα συνδυάζουν με  «εμπορικά» μαγαζιά. Εδώ υπάρχει μεράκι, χαμόγελο και πραγματικά μας εντυπωσίασε και ήμασταν μεγάλη παρέα και αρκετά δύσκολη.

Οι καλές πρώτες ύλες, με φαντασία στο καλό μαγείρεμα και όμορφη παρουσίαση σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί και τοπίο είναι ακαταμάχητος συνδυασμός. Το να μπει για παράδειγμα, γλυκοπατάτα στο μπιάμ δεν είναι… νεωτερισμός, είναι μια γευστική πινελιά που κάνει όλο το αποτέλεσμα διαφορετικό και πολύ καλό.

Το «Αφράλατο» σηκώνει από απλό οικογενειακό γεύμα, μέχρι παρέες κι ας μην έχει τεράστιο μενού αφού έχει ποικιλία και αρκετό… κρέας, αν πάμε σε λογική ποικιλίας ενώ άφοβα κάνεις και επαγγελματικό τραπέζι και βγαίνει ασπροπρόσωπος σε όλα. Πολλά μπράβο στους ανθρώπους που το έστησαν, μακάρι να το κρατήσουν έτσι και να έχουν σταθερά τον κόσμο τους γιατί αξίζει.

 

INFO: https://www.facebook.com/profile.php?id=100071722564691

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Εύα Λαζάρου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα