Θαλασσινή πανδαισία προσφέρει ο “Κάβος” στα Ισθμια (pics)

Διαβάστε επίσης

Μπορεί να μην είναι σε προορισμό… κοσμοχαλασιάς σαν τον γειτονικό Λουτράκι, αλλά ο “Κάβος” στα Ισθμια έχει ιστορία και πολυπληθή πελατεία. Κατά συνέπεια σε μέρες μαζικές… εξόδου για εστίαση θέλει κράτηση, έστω προσπάθεια γιατί δεν είναι και βέβαια αν δεν είσαι έγκαιρος ότι θα βρεις, σε πιο ήρεμες μέρες είναι ένας ιδανικός προορισμός ακόμα και για να ξεσκάσεις φεύγοντας από την Αθήνα, 40 λεπτά δρόμος.

Εχει χτίσει τη φήμη του με φρέσκα προϊόντα, εξαιρετικό μενού και χορταστικές μερίδες και το κρατάει έτσι, χωρίς να… παρασυρθεί από το ρεύμα που απέκτησε πριν από δεκαετίες και διαρκώς το διεύρυνε.

Οι μακαρονάδες του είναι ξακουστές, όχι σκέτες φυσικά αλλά από αστακό, γαρίδα, όστρακα και διάφορα άλλα, αφού είναι και πολύ σωστό το βράσιμο του ζυμαρικού και όλο μαζί δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Φρέσκο ψάρι ανάλογα με τη μέρα, χειροποίητα πρώτα μεζεδάκια, αληθινή πατάτα όπως λένε, καλά ψησίματα και καθαρά τηγάνια και όλά αυτά, μπροστά στη θάλασσα σε ένα γαλήνιο και νόστιμο σκηνικό που αξίζει να προσφέρεις στον εαυτό σου.

 

INFO: https://kavos1964.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Νίκος Κασσίμης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα