Το “Μπαχάρι” είναι η γευστική πολυτέλεια στην Αρτα (pics)

Διαβάστε επίσης

Μου είχε κακοφανεί η πρώτη φορά που με πήγαν σε εστιατόριο που αποπνέει πολυτέλεια από μακριά, στην Αρτα με τα υπέροχα ταβερνάκια εντός πόλης και λίγο πιο μακριά. Γρήγορα τους… ευχαριστούσα, για την πολύ όμορφη και νόστιμη εμπειρία, αφού τελικά παντού χρειάζονται και οι εναλλακτικές όπως αυτή που προσφέρει το “Μπαχάρι”.

Ενα αρχοντικό που δεσπόζει στο σημείο που βρίσκεται, με εσωτερικό διάκοσμο που ανταποκρίνεται πλήρως, όπως και το μενού του και η παρουσίαση των πιάτων. Το ίδιο και ακόμα περισσότερο οι επιλογές σε ετικέτες κρασιών.

Δεν είναι ένα μεζεδοπωλείο, δεν είναι η ψησταριά με τα εξαιρετικά ντόπια κρέατα σε σούβλες, είναι όμως ένα καθωσπρέπει εστιατόριο με ελληνικές γεύσεις και όχι γκουρμεδιές, σε ένα συνολικά πιο προσεγμένο και πολυτεές περιβάλλον. Εχει τον κόσμο του αφού μπορεί να φιλοξενήσει πολλές θξεχωριστές περιπτώσεις, ακόμα και το να ξεφύγουν απο τα συνηθισμένα οι άνθρωποι της περιοχής χωρίς να χρειάζεται να κάνουν χιλιόμετρα.

Η προσπάθεια αξίζει σε όλα. Ξέρουν να το υποστηρίξουν σε συμπεριφορές και επαγγελματισμό, ξέρουν και να ισορροπήσουν την κουζίνα στο τοπικό, το ελληνικό και το φινετσάτο στοιχείο.

 

INFO: https://www.mpaxari.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μιχάλης Βαΐτσης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα