Την εμπειρία της μπακαλοταβέρνας πρέπει να τη ζήσεις στο “Ειδικόν” (pics)

Διαβάστε επίσης

Υπάρχουν αυτοί που έχουν πιάσει την αναζήτηση του κοινού να βρίσκει παλαιού τύπου ταβερνάκια σε στιλ μπακάλικου και επιχειρούν να την προσεγγίσουν. Και υπάρχουν και αυτοί που είναι παλιαού τύπου ταβερνάκια – μπακάλικα και ξέρουν ότι όσο κι αν προσπαθούν να τους αντιγράψουν, το αυθεντικό πάντα είναι καλύτερο. Οπως το “Ειδικόν” καλή ώρα, στον Πειραιά.

Θα καθίσεις στα τραπεζάκια και θα περιμένεις να εμφανιστεί… ο Ζήκος να σε σερβίρει, αφού πρώτα βάλει την παραγγελία των γειτόνων για τα πράγματα για το σπίτι. Εντάξει, δεν έρχεται ο Ζήκος αλλά και οι άνθρωποι του μαγαζιού, είναι παλαιάς κοπής, αρχοντάνθρωποι, έμποροι, μερακλήδες, θα το ζήσεις το ταξίδι στο χρόνο και θα φας και πολύ καλά.

Δε μένει στο στιλ το μαγαζί για να σε… ξεγελάσει. Τα μεζεδάκια του είναι και μπόλικα και νόστιμα, μερακλίδικα. Φάβα, σαλατούλες, καλά τυριά, ψαγμένα, κεφτεδάκια, λουκάνικα και για σπεσιαλιτέ μια ομελετάρα να με το συμπάθειο, μαζί φυσικά με πολύ καλό χύμα κρασί για να περάσεις ωραία με την παρέα σου και να βάλεις τη Δραπετσώνα στους σταθερούς προορισμούς σου.

INFO: https://www.facebook.com/toidikon/photos

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Χάρης Φέσας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα