Στα στενά του Λαυρίου το “Αθερινάκι” σε περιμένει για γευστικά ταξίδια (pics)

Διαβάστε επίσης

Το Λαύριο έχει γίνει must προορισμός και ανάπτυξης εδώ και πολλά χρόνια, είναι μια κοντινή απόδραση από την Αθήνα σε ωραία μέρη, έχει μεγάλο λιμάνι άρα η κίνηση είναι διαρκής, είναι δίπλα στο Σούνιο, πολλά καλά μαζί. Πάντα σε τέτοια μέρη οι επιλογές εστίασης είναι ποικίλες και συχνά πολύ καλές πρέπει να… ψάξεις λίγο για να τις βρεις, όπως συμβαίνει με το “Αθερινάκι”.

Μη φανταστείτε τίποτα υπερβολές και κίνδυνο να χαθείτε, εξάλλου για μια παραθαλάσια κωμόπολη μιλάμε, απλά δεν είναι στον παραλιακό με τα πολλά μαγαζιά στη σειρά, παρά στον πεζόδρομο λίγο δίπλα από τον κεντρικό δρόμο, επίσης σε μια πιάτσα μαγαζιών. Το αναζητάς, το βρίσκεις κι από ‘κει και πέρα έχεις εξασφαλισμένη την καλοπέραση. Είναι σε ένα ήρεμο σημείο με ωραίο ταβερνίστικο περιβάλλον στον έξω χώρο και ακόμα πιο ωραίο και ταβερνίστικο φαγητό.

Ολα τα “τίμια” μεζεδάκια που θα ζητήσεις σε μια ψαροταβέρνα, φρέσκα ψάρια σε πολύ λογικές τιμές, καλοτηγανσιμένα τα μεζεδάκια χωρίς… μίξεις αρωμάτων και γεύσεων και φιλικό σέρβις από χαμοελαστούς ανθρώπους. Θα φας καλά, θα πληρώσεις σωστά, θα νιώσεις άντα αφού δεν υπάρχει στιμωξίδι, υπάρχει μέχρι και χώρος για τα παιδιά, όλα καλά λοιπόν.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100069767654459

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θάνος Γιαννακόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα