Ο “Καραμπάς” σε αποζημιώνει για τη διαδρομή μέχρι το Ελληνικό και σε χορταίνει γευστικά (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Ηπειρος με τα Τζουμέρκα της, με τα Ζαγοροχώρια της, με όλα αυτά τα παραδεισένια μέρη που σε κάνουν να μην ξέρεις που να πρωτοπάς, έχει σχεδόν απαράβατο κανόνα το καλό φαγητό. Από μεγάλα κεντρικά εστιατόρια μέχρι καφενεία χωριού, μπορείς να βρεις θησαυρούς φαγητού. Οπως βρήκαμε εμείς εντελώς τυχαία, στο στιλ “δεν καθόμαστε εδώ που είναι στο δρόμο μας να φάμε κάτι”, στο χωριό Ελληνικό τον “Καραμπά”.

Βρεθήκαμε εκεί έχοντας πάει να επισκεφτούμε την Παναγία Τσούκας (βάλτε το στο πρόγραμμα αν βρεθείτε στην περιοχή, αξίζει πολλά η Μονή και πολλά επίσης η θέα) και αναχωρώντας στο χωριό Ελληνικό που είναι δίπλα και καμιά 20αριά χιλιόμετρα από τα Γιάννενα είδαμε αυτόν τον όμορφο και μεγάλο χώρο που κάνει… μπαμ.

Ενας ωραίος, προσεγμένος χώρος, ο οποίος είναι μια ταβέρνα χωριού αλλά όχι παρατημένη, με το διάκοσμό του, με την καθαριότητά του, με την προσοχή του σε λεπτομέρειες κι ένα πολύ πλούσιο μενού, με το κρέας φυσικά να κυριαρχεί, αρκετές τοπικές νοστιμιές και όμορφη, φιλική υποδοχή και εξυπηρέτηση.

Φάγαμε καλά και πολύ, με την έννοια των μεγάλων μερίδων, απολαύσαμε καλοψημένα κρέατα και νόστιμα ορεκτικά, πληρώσαμε… τίμια και φύγαμε απόλυτα ευχαριστημένοι από μια “κατά τύχη” συνάντηση με μαγαζί, που δεν πήγαμε συστημένοι, δεν είχαμε διαβάσει κάτι, αλλά αποδείχθηκε σωστή επιλογή.

 

INFO: https://www.facebook.com/karampas1977/

https://www.instagram.com/p/CpKZERotd44/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Πηλίδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα