To “Οvehla negra” είναι το all day πάρτι γεύσης και ρυθμού (pics)

Διαβάστε επίσης

Κάπου στα όρια Καλλιθέας και Μοσχάτου υπάρχει ένα ευχάριστο, κεφάτο, ολοήμερο μαγαζάκι που καλύπτει κάθε γούστο, κάθε ώρα και αποκλείεται να σε απογοητεύσει. Το μαύρο προβατάκι που ποζάρει καμαρωτό στην ξενική του ονομασία “Ovehla Negra” τα έχει όλα και συμφέρει.

Ενα μαγαζί με εμφάνιση… πάρτι, αυτό προσφέρει αλλά μαζί με πολλές και εκλεκτές γεύσεις. Θα σε χαλαρώσει με την είσοδο, θα σε χορτάσει και θα σε δροσίσει ,θα σε διασκεδάσει, όλα χωρίς άγχη και πιέσεις, θα δεις κόσμο πολύ και διαφορετικό και θα περάσεις καλά.

Οι επιλογές είναι πάρα πολύ αρχίζοντας από τον καφέ σου το πρωί και καταλήγοντας στο ποτό σου το βράδυ, με ωραίες μουσικές. Υπάρχει μεγάλη γκάμα φαγητών και χωρίς… περιορισμούς, αυ΄τες τις ώρες το ένα, αυτές το άλλο. Ενας μεγάλος κατάλογος, από πρόχειρα σνακ μέχρι χορταστικά κυρίως πιάτα, σαλάτες και τα πάντα όλα.

Καθαρά ποτά σε καλές ποσότητες, νόστιμα και μερικά ευφάνταστα κοκτέιλ και όλα μαζί φτιάχνουν τον ορισμό του all day χώρου, που καλύπτει γούστα και καλοπέρασης και κυρίως νόστιμου φαγητού με πληθώρα επιλογών.

 

INFO: https://www.lovelhanegra.gr/

https://www.instagram.com/lovelha_negra/

https://www.facebook.com/lovelhanegra/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάνος Πετρόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα