Το “Μεγάλο Καφενείο” στην Αμφισσα σε συναρπάζει πρώτα με την ιστορία του (pics)

Διαβάστε επίσης

Στέκει μεγαλοπρεπές, κουβαλάει βαριά και νοσταλγική ιστορία, είναι περισσότερο χώρος τένχης παρά εστίασης, αλλά μια χαρά σου προσφέρει και επιλογές για να χορτάσεις, να πιεις τον καφέ σου με καλές συνοδείες, να πιεις το ποτό σου. Το “Μεγάλο Καφενείο” είναι ένα αξιοθέατο της Αμφισσας και σέβεται και τιμά την ιστορία του.

Με μια μεγάλη θεατρική σκηνή, που στα παλιά τα χρόνια φιλοξενούσε θιάσους και μπουλούκαι και ήταν το κοσμικό γεγονός της περιοχής και η διέξοδος ψυχαγωγίας, συνεχίζει ακόμα και σήμερα να αποτελεί τόπο φιλοξενίας πολλών ειδών παραστάσεων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Ο διάκοσμος και η συντήρηση του χώρου είναι πραγματικά εξαιρετικά και σε ταξιδεύουν, όσο για τα προϊόντα που προσφέρονται, χωρίς να παραπέμπουν σε εστιατόριο, έχουν πολλές επιλογές κάθε είδους, από τσιμπολόγημα μέχρι κάπως πιο κυρίως φαγητό. Μερακλίδικοι καφέδες, ωραία κοκτέιλ και ποτά και ένα στέκι πολλαπλών χρήσεων που βγάζει μια αρχοντιά, μια νοσταγλία και μια μεγάλη ποιότητα.

 

 

 

INFO:https://www.facebook.com/people/%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-1929/100063696307151/

ΠΡΟΤΑΣΗ: Θωμάς Νικολόπουλος

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα