To “Jonah’s” είναι το meeting point των Αμπελοκήπων (pics)

Διαβάστε επίσης

Δίπλα στο μετρό και σχεδόν πάνω στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, η προσβασιμότητα ενός μαγαζιού είναι δεδομένη. Η ποιότητα όχι πάντα, όταν έχεις την… άνεση χιλιάδων περαστιών ημερησίως, αλλά το “Jonah’s” δεν διάλεξε αυτό το σημείο για να κάνει… αρπαχτή. Δίπλα σε ένα… διάσημο και υψηλής ποιότητα, εστιατόριο, το “Jonah’s” προσφέει διεξόδους όλη μέρα, καλύπτοντας όλα τα πιθανά γεύματα και ροφήματα και κάνοντας σχεδόν μονόδρομο την επιλογή του για όσους βρίσκονται στην περιοχή και θέλουν κάπου να καθίσουν.

Από σύμπτωση έγινε η πρώτη… γνωριμία με το μέρος, επαγγελματικό ραντεβού και κάπου να κάτσουμε και τελικά έγινε ευχάριστη συνήθεια αφού η ενασχόληση με φέρνει συχνά στην περιοχή για τέτοιες συναντήσεις. Από νωρίς το πρωί με καφέδες και πλούσια πρωινά, μέχρι αργά το βράδυ από όσο λένε, προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει βραδινές ώρες και με ποτάκι.

Η ποικιλία των φαγητών του είναι μεγάλη και έχει από απλές λύσεις, του στιλ μπέργεκρ, σάντουιτς, ζυμαρικά μέχρι αρκετά πιο προχωρημένα πιάτα που μπορούν να φτιάξουν ένα πιο επίσημο γεύμα. Πολύ καλές γεύσεις, πολύ καλές μερίδες σε ποσότητα και το κυριότερο ένα καθαρό, προσεγμένο μαγαζί με ευχάριστους ανθρώπους που δε βλέπουν σαν… περαστικό χρήμα.

 

INFO: https://www.jonahs.gr/

https://www.facebook.com/Jonahsrestarantitalikomesogiako/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάρω Χαμηλού

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα