Το κέντρο της Αθήνας τρώει καλά στου “Κρούσκα” (pics)

Διαβάστε επίσης

Σε μια περιοχή που έχει γίνει δύσκολη πολλά χρόνια τώρα, στην κάτω μεριά της πλατείας Βικτωρίας, ο “Κρούσκας” κρατάει καλά και αντέχει για να προσφέρει καθημερινά ποιοτικά φαγητά σε όσους ξέρουν τι ψάχνουν.

Κλασικές ελληνικές συνταγές, με διαφορετικό μενού κάθε μέρα και με ισορροπία που να προσφέρει επιλογή ανάλογα με τα γούστα, τις ορέξεις και τη διατροφή του καθενός, ο “Κρούσκας” σου δίνει τη δυνατότητα και να φας εκεί χαλαρώνοντας λιγάκι και να πάρεις για το σπίτι ή να στα φέρουν εκεί.

Το απλό είναι και το καλό στην περίπτωσή του, αφού ούτε θέλησε ούτε και ένιωσε ποτέ την ανάγκη να ψάξει μοντέρνες συνταγές ή κάτι ιδιαίτερο στο χώρο του για να τραβήξει κόσμο. Αυτόν τον έχει τραβήξει όσες δεκαετίες υπάρχει με το πραγματικά καλό και νόστιμο φαγητό του, το οποίο προσφέρει σε γενναίεςε μερίδες και το αξιοπρόσεκτο είναι ότι και πολλοί συμπολίτες μας από άλλες χώρες προερχόμενοι, έχουν κάνει τον “Κρούσκα” την καθημερινή τους συνήθεια για το φαγητό.

Τρομερή η φασολάδα του όποτε υπάρχει στο μενού, η καλή, παραδοσιακή, χυλωμένη και γεμάτη σε γεύση, λαχταριστά τα πλέον περιζήτητα πιάτα του, παστίτσιο και μουσακάς που δύκσολαμ θα βρεις μετά από κάποια ώρα το μεσημέρι.

INFO: https://www.facebook.com/krouskasrestaurant?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θανάσης Μυλωνάς

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα