Στο Ελληνικό το ομώνυμο καφενεδάκι είναι ένα γευστικό ταξίδι στο χρόνο (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Πελοπόννησος έχει ατελείωτες ομορφιές και όχι απαραίτητα μόνο τις πολυσύχναστες. Αν έχεις όρεξη να τριγυρίζεις υπάρχουν χωριουδάκια μιας άλλης εποχής, σε ό,τι αφορά την ησυχάι, την ηρεμία, τον σεβασμό στην παράδοση, στα οποία μπορείς να απολαύσεις και τον καφέ σου, το φαγητό σου, χωρίς να νιώθεις ότι σε βλέπουν σαν… περαστικόχρήμα. Το “Καφέ Ελληνικόν” στο ομώνυμο χωριό, είναι μια ειδυλλιακή τέτοια περίπτωση.

Το χωριό από μόνο του είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Πολύ κοντά στη σύγχρονη εποχή, τόσο στην παρουσίασή του στο διαδίτκυο, όσο και στα χρηστικά που βρίσκεις στα δρομάκια του, αλλά πάντα με σεβασμό στο φυσικό τοπίο. Μοντέρνο – παραδοσιακό για να το πούμε με εξαιρετική αισθητική και πολύ κοντά σς Στεμνίτα και Καρύταινα, αλλά πολύ πιο ήσυχο και… ανθρώπινο.

Το καφέ “Ελληνικόν” λοιπόν, δεσπόζει και… πέφτεις πάνω του στο όμορφο χωριουδάκι, και μπορεί να απολαύσεις τα βασικά, υπέροχα όμως, είτε για να ξεκινήσεις τη μέρα σου πριν τις περιπλανήσεις είτε για να κάνεις ένα διάλειμμα. Πολύ ωραία σπιτικά γλυκά, περιποιημένοι καφέδες, χυμοί και κάποια σνακ, από φιλικούς ανθρώπους που όλα μαζί, άνθρωποι και… καλούδια σε ταξιδεύουν στο χρόνο και την καλή ελληνική παράδοση.

https://www.facebook.com/CafeEllinikon

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα