Στο Κουκάκι ο “Κούβελος” είναι μια παράδοση γεύσης (pics)

Διαβάστε επίσης

Πολλοί ακούγοντας Κουκάκι φαντάζονται την πολύβουη πιάτσα της Βεΐκου και της Δημητρακοπούλου. Λογικό, αλλά υπάρχουν και άλλα πανέμορφα και λιγότερα φασαριόζικα μέρη. Σίγουρα όμως πολύ γευστικά όπως είναι ο “Κούβελος”, στη Γενναίου Κολοκοτρώνη φεύγοντας από τα γηπεδάκια προς Πετράλωνα.

Μια από τις ομορφότερες αυλές της Αθηναϊκής εστίασης, ένας επίσης πολύ προσεγμένος εσωτερικός χώρος αλλά βασικά μια πολύ καλή κουζίνα για όλα τα γούστα. Με ποικιλία, έντονες γεύσεις, μεγάλες μερίδες, σεβασμό στον πελάτη σε όλη την ώρα που θα βρίσκεται σε αυτό το μαγαζί.

Ο Κούβελος ποτέ δεν απαρνήθηκε την ταυτότητα της ταβέρνας και όλα τα βήματα… εκμοντερνισμού που κατά καιρούς κάνει είναι με απόλυτο σεβασμό σε αυτό το στιλ, το ελληνικό παραδοσιακό και χωρίς να επιχειρεί τίποτα εξεζητημένο.

Το ίδιο ισχύει και με την κουζίνα του, που ανανεώνεται, βάζει “πινελιές”, αλλά ποτέ δεν πάει σε άκρα και σε δυσνόητες έννοιες για έναν απλό Ελληνα που θέλει να φάει καλά. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία ορεκτικών που μπορεί να εξυπηρετήσει και μεζεδοκατάσταση παρέας, υπάρχουν μαγειρευτά και ψητά που είναι πάνω από το μέσο όρο, υπάρχουν επιδόρπια, αλλά και χύμα κρασί για να μην σε εξαναγκάζει σε αγορά εμφιαλωμένου.

ΥΠάρχουν τα πάντα στον Κούβελο και είναι νόστιμα και σε ένα πολύ αξιοπρεπές και νοσταλγικό περιβάλλον, γι’ αυτό έχει σταθερούς θαμώνες από γενιά σε γενιά, αλλά και εντυπωσιάζει τους νεοφερμένους.

 

INFO: https://www.facebook.com/koubelos?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάνος Πρίντεζης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα