Στο Μιλάνο το “Giannino” είναι μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης και πολυτέλειας (pics)

Διαβάστε επίσης

Το Μιλάνο είναι μια ιδιαίτερη πόλη. Σε καμία περίπτωση μία από τις ομορφότερες της Ιταλίας, το κάθε άλλο. Σε καμία περίπτωση επίσης… παράδεισος για ψώνια αν είσαι ένα απλό “πορτοφόλι”, μόνο για χάζι την περίφημη Μοντεναπολέονε, να κοιτάζεις βιτρίνες και τιμές και να συνεχίζεις. Εχει όμως μια γοητεία, έχει αξιοθέατα, έχει μια αριστοκρατική αύρα και έχει και μέρη με πολύ καλό φαγητό. Από απλές ταβέρνες, πιτσαρίες που δε σου γεμίζουν το μάτι και… λιποθυμάς από τη γεύση μέχρι κυριλέ μαγαζιά με καταπληκτικό φαγητό σαν το “Giannino dal 1899”.

Στο κεντρικότερο ίσως σημείο της πόλης, που είναι ο σταθμός του τρένου και των λεφωορείων απ’ έξω, πέντε λεπτά περπάτημα ευθεία, υπάρχει αυτό το πολύ όμορφο σα χώρος εστιατόριο και ακόμα ομορφότερο σαν γεύσεις. Δημιουργική αλλά… κατανοητή κουζίνα, ψαγμένα προϊόντα και δυνατή λίστα κρασιών και σίγουρα value for money αν συνυπολογίσεις το περιβάλλον πολυτέλειας και το εξαιρετικό σέρβις.

Οι “συστάσεις” του και το περιβάλλον ίσως… τορμάξουν κάποιους, όμως το μαγαζί δεν είναι τόσο “jet set” όσο παρουσιάζεται. Σίγουρα δε θα φας σε τιμές ταβέρνας, αλλά σίγουρα αξίζει για ένα ξεχωριστό γεύμα ή δείπνο. Από τα ορεκτικά του μέχρι τα γλυκά του, υπάρχει έμπνευση, ποιότητα και γεύση και όλα μαζί φτιάχνουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

 

INFO: https://gianninoristorante.it/en/main-home-english/

https://www.instagram.com/gianninodal1899/?next=%2Fj9nadema%2F&hl=el

https://www.facebook.com/gianninodal1899/

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα