O “Gigifioggos” είναι μια γευστική, vintage και ψαγμένη πρόταση στο Περιστέρι (pics)

Διαβάστε επίσης

Ενα πολύ στιλάτο και… συνειδητοποιημένο μαγαζί είναι ο “Gigifioggos” στο Περιστέρι, με υπεροχή του wine bar, αλλά όχι απαραίτητα περιορισμό σε τέτοια ταυτότητα. Πολύ νόστιμα φαγητά, από finger foods μέχρι κυρίως πιάτα μπορούν να συνοδεύσουν κάθε επιλογή ποτού, ενώ η λίστα του κρασιού είναι ενημερωμένη, ισορροπημένη και με καλές επιλογές.

Η μέρα αρχίζει από νωρίς στον Gigifioggo αφού το μαγαζί σερβίρει και καφέ με πολύ καλά χειροποίητα συνοδευτικά, κυρίως γλυκά. Η αλήθεια είναι ότι μόνο το στιλ μεσοπολέμου να δεις στη διακόσμηησ, τα έπιπλα και τα πάντα κλαταλαβαίνεις ότι όλες οι επιλογές εκεί μέσα έχουν περάσει από κόσκινο και δεν είναι τίποτα τυχαίο.

Από ‘κει και πέρα πιάνει δουλειά το φαγητό και εκεί υπάρχουν δύο επιλογές κάποιες φορές. Γίνονται θεματικέ ςβραδιές ξεχωριστών σεφ κάποιες φορές, που φτιάχνουν ένα δικό τους μενού στάνταρ και το απολαμβάνεις συνοδεία προτεινόμενων κρσαιών. Η απλά κάνεις τις επιλογές σου και κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς με πολύ ποιοτικά φαγητά, ενώ μπορείς να ολοκληρώσεις με ποτά από το πλούσιο μπαρ.

Ενα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ συνολικά, μαγαζί από αυτά που δε βρίσκεις εύκολα στη χώρα και όχι μόνο στην Αττική και που σε αφήνει ικανοποιημένος με όλο του το στιλ και φυσικά με όσα θα σου προσφέρει για να φας και να πιεις.

 

INFO: https://www.instagram.com/gigifioggos/?hl=el

https://www.facebook.com/GIGIFIOGGOS/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Αννα Δέδε

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα