Στο Πέραμα ό,τι θέλεις για καλό μεζέ θα το μάθεις… “Χαρτί και Καλαμάρι” (pics)

Διαβάστε επίσης

Το σημείο είναι πολύ κεντρικό, πάνω στη Λεωφόρο, η περιοχή δεν είναι από τις “πιάτσες” μαγαζιών εστίασης, αλλά όλα αυτά μόνο σε καλό βγαίνουν στην περίπτωση του “Χσρτί και Καλαμάρι” στο Πέραμα. Ενα μεζεδοπωλείο που στηρίζεται μόνο στο πολύ καλό του φαγητό και στη μεγάλη ποικιλία και τραβάει κόσμο από πολλές περιοχές και όχι μόνο από εκεί τριγύρω.

Ο κατάλογος είναι πολούσιος σε βαθμό να σε κάνει να σκεφτείς μήπως η ποσότητα καλύπτει την ποιότητα, αλλά οι σκέψεις σβήνουν όταν αρχίσεις να γεύσεις. Εχοντας δοκιμάσει και κρεατικά και θαλασσινά έχει εδραιωθεί η βεβαιότητα για το μεράκι που έχουν όλοι οι άνθρωποι του μαγαζιού, κάτι που φαίνεται και από τον τρόπο συμπεριφοράς και πυοδοχής στους πελάτες και κορυφώνεται στις γεύσεις.

ΑΚόμα και οι σαλάτες του είναι ψαγμένες, πλούσιες και νόστιμες, αλλά είναι λίγο… κρίμα στο συγκεκριμένο μαγαζί να πιάσουν χώρο σε στομάχι. Εντάξει, πλάκα κάνουμε, πάντα είναι χρήσιμο και λίγο σαλατικό όμως οι μεζέδες πραγματικά εντυπωσιάζουν με τον τρόπο μαγειρέματός τους και σε κάνουν να μη μπορείς να σταματήσεις. Κερδισμένοι όσι πάνε μεγάλες παρέες και δοκιμάζουν πολλά, ωραία περίπτωση για καλό φαγητό.

 

INFo: https://www.facebook.com/profile.php?id=100027975027285

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μαρία Λαγούτη

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα