Η “Κάπαρη” είναι στέκι γεύσης και παρέας στη Σπάρτη (pics)

Διαβάστε επίσης

Στην “καρδιά” της Σπάρτης, πάνω στην κεντρική πλατεία, υπάρχει και το μαγαζί που μπορεί να είναι και η “καρδιά” της γαστρονομίας στην πόλη. Η “Κάπαρη” προσφέρει πολλές γεύσεις, πολύ καλές γεύσεις, ποικιλία που καλύπτει κάθε απαίτηση και περιβάλλον που σε εμπνέει με την καθαριότητα, το γούστο του και το καλό του σέρβις.

Ενα μαγαζί που έχει μαγειρευτά, κρεατικά, θαλασσινά, αλλά και μεζέδες μπορεί να σε κάνει καχύποπτο για την ποιότητα. Στην “Κάπαρη” που φεύγουν οι υποψίες δοκιμάζοντας. Κατ’ αρχάς μπορεί να έχουν απ’ όλα αλλά όχι σε μεγάλη γκάμα, δηλαδή έχουν επιλέξει οι άνθρωποι κάποιες γεύσεις από κάθε κατηγορία ας πούμε τροφίμων και τα έχουν συνδυάσει σε ένα ωραίο και δελεαστικό μενού.

Είχαμε ακούσει για ένα φημισμένο φρικασέ το οποίο δεν προλάβαμε την ημέρα που πήγαμε, απολαύσαμε έναν εξαιρετικό μουσακά και μια πολύ νόστιμη γαριδομακαρονάδα, τα ψητά κρεατικά ήταν μια χαρά και τα μεζεδάκια νόστιμα. Ολες οι μερίδες πλούσιες και με το παραπάνω, γρήγορο και έξυπνο, σωστό σέρβις και πολύ λογικές τιμές. Ωραίο μαγαζί, από αυτά που αξίζει να προτείνεις και να δουλεύουν, το δικαιούνται.

 

INFO: https://www.facebook.com/KapariTheRestaurant/photos

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάνος Σαχινίδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα