Στο “Σπίτι της Μαριώς” θα φας όπως ονειρεύεσαι όταν πας στα Καλάβρυτα (pics)

Διαβάστε επίσης

Στις αποδράσεις σου, το καλό φαγητό είναι μια βασική προτεραιότητα. Στις “κοσμικές” αποδράσεις σου, σε μέρη δηλαδή που γίνεται χαμούλις, θέλεις αυτό να συνδυάζεται και με κάποια άνεση και να μην είσαι στριωγμένος και πολλά άλλα. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι γλυκύτατοι άνθρωποι που άνοιξαν το “Σπίτι της Μαριώς” λίγα χιλιόμετρα πριν τα Καλάβρυτα, ανεβαίνοντας από το Διακοφτό.

Ανοίγει το μάτι σου, μαζί και η καρδιά σου, όσο για την όρεξή σου αυτή σίγουρα είναι ανοιχτή. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι οικοδεσπότες. Ο,τι θα έβγαζαν σε τραπέζι φίλων, από ποιότητα, ποικιλία, νοστιμιά, το βγάζουν και στους πελάτες τους, τους οποίους δεν αντιμετωπίζουν έτσι με την κακή έννοια, μόνο με αυτή την άριστης εξυπηρέτησης.

Οι πίτες είναι κορυφαίου επιπέδου, όσοι είναι φαν θα τις λατρέψουν. Τα κρέατα εξαιρετικά και με μεγάλη ποικιλία, φημισμένο το κοντοσούβλι, υπάρχουν κυνήγια και όχι μόνο τα συηθισμένα κρέατα, νόστιμες σαλάτες και ορεκτικά και πλούσια κάβα σε κρασιά και μπύρες με έμφαση στης γύρω περιοχής.

Εστω και λίγο απόμερο από τη βοή, θέλει μια συνεννόηση για να μη μείνεις με την όρεξη, αλλά αφού το εξασφαλίσεις αυτό μετά θα περάσεις υπέρχοα και θα φας ακόμα πιο υπέροχα.

 

INFO: https://www.instagram.com/explore/locations/827362111/-to-spiti-tis-marios-kalavryta/

https://www.facebook.com/to.spiti.tis.marios/

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα