Η πανδαισία της μπύρας υπάρχει στο Χαλάνδρι και το “The Local Pub” (pics)

Διαβάστε επίσης

Το θέμα στη “Local Pub” δεν είναι αν ξέρεις εσύ που θα πας όσες μπύρες υπάρχουν, αυτό αποκλείεται. Το θέμα αν μερικές μπύρες… ξέρουν οι ίδιες την ύπαρξή τους, αφού σε αυτό το ναό της μπύρας στο Χαλάνδρι μπορεί να βρεις κάθε πιθανή και απίθανη ετικέτα του… νέκταρ με τους φανατικούς πιστούς ανά τον κόσμο.

Ακόμα και τα βαρέλια αλλάζουν πάροχο κάθε τόσο, δεν υπάρχουν σταθερές μάρκες, όσο για τα ψυγεία και τα ράφια φιλοξενούν τόσες μάρκες που θα χαθείς. Φυσικά οι άνθρωποι του μαγαζιού έχουν μια απάντηση για όλα, έχουν την πρότασή τους και έχουν και τον τρόπο τους. Σωστά ποτήρια, σωστές θερμοκρασίες, σωστά σερβιρίσματα και πάνω απ’ όλα σωστούς τρόπους συμπεριφοράς.

Μπορεί οι μπύρες να οδηγούν σκέψεις σε λίγο πιο… καλτ καταστάσεις, λίγο πιο ελεύθερα ήθη, όμως η “Local Pub” έχει ένα εξαιρετικό τρόπο να κρατάει μια όμορφη ροκ ατμόσφαιρα, όπου “χωράνε” όλοι και μπορείς να πεις και δυο κουβέντες, να ακούσεις ωραία μουσική και να πειραματιστείς στη μπύρα. Νιώθεις ότι είσαι στο Λονδίνο, αλλά είσαι στο Χαλάνδρι και περνάς πολύ καλά.

 

 

INFΟ: https://www.facebook.com/thelocalpubathens

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ιωσήφ Ανδρέου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα