Η Κάρυστος απολαμβάνει τη γευστική πολυτέλεια στο “Γευσίπλους” (pics)

Διαβάστε επίσης

Η ήρεμη Κάρυστος με τους φανατικούς πιστούς δεν είναι γιατί… δε θέλει να είναι ένας πολυσύχναστος και κοσμικός τουριστικός προορισμός. Είναι όμως πανέμορφη, είναι κοντά στην Αθήνα με πρόσβαση και οδικώς και με καράβι, έχει πολλά όμορφα μέρη και για να επισκεφτείς και για να απολαύσεις το φαγητό του. Ο “Γευσίπλους” είναι το κάτι διαφορετικό αφού επιχείρησε και πέτυχε να βάλει αρκετή δόση πολυτέλειας σε ένα μέρος που παραμένει ανεπιτήδευτα απλό.

Ενας πανέμορφος χώρος με αυλή… θησαυρό στην πίσω μεριά, αλλά και όσα φαίνονται είναι επίσης πολύ καλά, μοντέρνος και ευχάριστος και προσιτά πολυτελής, μαζί με ένα πολύ επαγγλεματικό και ισορροπημένο μενού, με φινετσάτα πιάτα, από μεζεδάκια μέχρι κυρίως και την υπογραφή ενός σεφ αρκετά γνωστού από την παλιά φουρνιά και όχι τους… όψιμους τηλεστάρ.

Τα μεζεδάκια που θέλεις να βρεις σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο θα τα βρεις, απλά όχι μόνο αυτά και όχι μόνο στην απλοϊκή μορφή τους, ένα τηγάνισμα και στο πιάτο. Υπάρχουν από ευφάνταστες σαλάτες καιθ ορεκτικά μέχρι ψαγμένα κυρίως, σερβιρισμένα με όμορφο τρόπο και από χαμογελαστούς ανθρώπους, άριστοι επαγγελματίες αλλά χωρίς να είναι ψυχροί, σε καμία περίπτωση.

Οσο κι αν ακούγεται περίεργο για τέτοιο μαγαζί, μπορείς εύκολα να κάνεις… μεζεδοκατάσταση αφού υπάρχουν πολλά πιατάκια για τη μέση, μπορείς όμως και να κάνεις ένα γεύμα κανονικό αφού υπάρχουν όλες οι επιλογές.

INFO: https://www.facebook.com/p/%CE%93%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%AF%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-100063647283427/?locale=el_GR&paipv=0&eav=AfYrjYTpf76U1jhRrJkQ9Zj1BuqoJFWfxyaax-0IRCyAb0-q_ZsxEjojH4uUfLyJeP0&_rdr

ΠΡΟΤΑΣΗ: Θάνος Τζαβούλης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα