Η Μαβίλη γίνεται ακόμα πιο… νόστιμη στο “Epik Gelato” (pics)

Διαβάστε επίσης

Εκεί που η Ελλάδα συνήθισε να τρώει “βρώμικο” λαχταριστό και το κάνει ακόμα κι ας έδωσε το τροχήλατο στη θέση του σε… στέρεο κατάστημα, εκεί που υπάρχει ο “Μικές” και η καλύτερη τυρόπιτα της Αττικής κι ας λένε πολλοί για τέτοιες σε άλλες περιοχές, εκεί υπάρχει και ένας γλυκός παράδεισος. Το “Epik Gelato” κάνει την πλατεία Μαβίλη ακόμα πιο νόστιμη κι αν ξεγελάει ο τίτλος δε μιλάμε μόνο για πραγματικά επικό παγωτό αλλά και διάφορα γλυκά ίδιου επιπέδου.

Τα αγνά υλικά είναι εύκολο να τα καταλάβεις στην εποχή μας με τόσες… σκόνες και υποκατάστατα που κυκλοφορούν. Στο Epik καταλαβαίνεις γάλα, καταλαβαίνεις φράουλα στα περίφημα σορμπέ του, καταλαβαίνεις μεράκι και όρεξη γι’ αυτό που προσφέρουν σε όλα. Μέχρι και το χωνάκι του παγωτού δηλαδή είναι νόστιμο και τραγανό, ούτε εκεί έχουν επιτρέψει συμβιβασμούς στα προϊόντα τους.

Εχουν λίγες αλλά… κολασμένες εμπνεύσεις πέρα δηλαδή από τα ευρέως διαδεδομένα γλυκά, όπως ένα με μαρέγκες καψαλισμένες που καλύπτουν ένα σωρό γλυκά στα ενδότερο, μα μέχρι και το ρυζόγαλό τους είναι πραγματικά ξεχωριστό και σε ταξιδεύει είτε σε χωριό είτε σε παλιότερα χρόνια. Μαγαζάρα όπως πρέπει, αν το ξημέρωνε κιόλας να ρίχνεις κάτι γλυκό πάνω από τις σαντουιτσάρες θα ήταν όλα τέλεια, αλλά οκ, προχωράμε.

Στις προθήκες υπάρχουν και εκλεκτά τυποποιημένα γλυκά από όλη τη χώρα, μικρών παραγωγών αλλά εξαιρετικής ποιότητας, που σε δελεάζουν αν… έχεις άδειο χέρια και δεν κρατάς παντού παγωτό να πάρεις κάτι και για το σπίτι.

 

INFo: https://www.facebook.com/epikgelato/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Δέσποινα Κάρλου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα