Το “Silo” στο Ψυχικό είναι ένα all day cafe, restaurant… τσιπουράδικο (pics)

Διαβάστε επίσης

Διαφοροποιημένο από τη γνωστή σε πολύ κόσμο οδό μαγαζιών του Νέου Ψυχικού, πίσω από τον ΑΒ προς Μεσογείων, όπως ορίζεται το “Νέο” Ψυχικό, διαφοροποιημένο όμως αισθητά και… λαχταριστά και ως προς τι προσφέρει, το “Silo” έχει πετύχει έναν πολύ ενδιαφέροντα συνδυασμό.

Το ότι ένα τέτοιο μαγαζί, από αυτά που συνηθίζουμε ως “all day bar restaurants” τόλμησε να… αγγίξει τη φιλοσοφία του ουζερί – τσιπουράδικου και να αφιερώσει ένα κομμάτι των προσφερόμενων σε τέτοια πράγματα, είναι από μόνο του ξεχωριστό. Το ότι είναι και νόστιμα αυτά και σου δίνουν το πληρέστερο δυνατό μενού, το κάνει πολύ ιδιαίτερο.

Στο “Silo” θα πιεις το καφεδάκι σου, θα φας τα πανκέικ σου ή τις ομελέτες σου, θα βρεις πιάτα μεσογειακής κουζίνας, αλλά και μπεργκεροκατάσταση, θα βρεις όμως και ποικιλίες. Κι επειδή το μέρος είναι αλαρούτσικο με πλατεία απέναντι, μπορεί να γίνει άραγμα με ουζάκια και τσιπουράκια και μπόλικες επιλογές, ορεκτικά και ποικιλίες για να φτιάξεις κατάσταση.

Το μαγαζί τα έχει όλα φτάνοντας μέχρι ποτά και κοκτέιλ για αργότερα, έχει μια χαρά τιμές, αν βάλει και μερικά εμφιαλωμένα κρασιά ακόμα στη μικρή του λίστα δε θα του λείπει τίποτα. Και βασικά οι γεύσεις αφού τίποτα δεν είναι πρόχειρο, αλλά βγάζουν όλα μεράκι.

 

INFO: https://silothefoodbar.gr/

https://www.facebook.com/silofoodbar

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ηλίας Σταρένιος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα