Η Κως απολαμβάνει καλό κρέας στον “Λάμπρο” (pics)

Διαβάστε επίσης

Μια παράδοση χρόνων στο καλό κρέας, ακολουθεί τις επιταγές της εποχής χωρίς να αρνείται τις ρίζες και τις αρχές της και έτσι ο “Λάμπρος” είναι το απόλυτο κρεατοφαγικό στέκι στην Κω. Μπορεί να έγινε πλέον steakhouse και να έχει γίνει ένα μοντέρνο μαγαζί, όμως η εγγύηση του καλού κρέατος παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων.

Το ότι τρως καλό κρέας το ξέρεις και από τις παλιότερες γενιές, το καταλαβαίνεις και αν ξέρεις μόνο τα στοιχειώδη. Πέρα από το κρέας όμως υπάρχει και ένα λαχταριστό μενού με πολλές άλλες ενδιαφέρουσες γεύσεις από τις σαλάτες κιόλας που σε καμία περίπτωση δεν είναι οι τυπικές μέχρι τα εξαιρετικά και πολλά ορεκτικά του.

Ολα αυτά βέβαια δεν πρέπει να σε παρασύρουν αφού το καλό κρέας θέλει χώρο για απόλαυση. Υπάρχουν διαφορετικές κοπές, υπάρχερι διάθεση να σε καθοδηγήσουν αν δεν είσαι ειδικός και θέλεις μια γνώμη, υπάρχει μέχρι και καθοδήγηση για το κρασάκι σου, δε σε κάνουν σε καμία περίπτωση να νιώθεις παρακατιανός αν ζητήσεις μια γνώμη.

Οσο για το περιβάλλον, είναι μοντέρνο, πανέμορφο, πεντακάθαρο, με άριστο προσωπικό, με χαμόγελα και σίγουρα θα περάσεις καλά κι εσύ και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις αν πας και την παρέα σου.

 

INFO: https://www.lamprossteakhouse.gr/

https://www.facebook.com/lampros.steakhouse/photos_by

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Γρηγόρης Κελεσίδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα