Εντυπωσιάζει με γεύσεις και παρουσία το “Sosu” στο Πασαλιμάνι (pics)

Διαβάστε επίσης

Ενα ωραίο νεοκλασικό κτίριο του Πειραιά με αρχοντικό εσωτερικό, ένα ωραίος εξωτερικός χώρος πάνω από το Πασαλιμάνι και μια εξαιρετική κουζίνα, συνθέτουν μια πολύ ευχάριστη ανακάλυψη στο “Sosu” στο οποίο είναι εγγυημένο το φαγητό όπως και το περιβάλλον.

Με ξεκάθαρη φιλοσοφία των εμπνευστών του, για απλή μεσογειακή κουζίνα, καθαρές γεύσεις, ωραία παρουσίαση αυτών, πέτυχαν τον σκοπό τους και έχουν αποκτήσει τακτικούς θαμώνες για κάθε περίσταση. Είναι επιτυχία για ένα μαγαζί εστίασης να θεωρείται ιδανικός προορισμός για παρεούλες, οικογένειες, επαγγελματικά δείπνα, να ικανοποιεί μεζεκλήδες αλλά και λιτοδίαιτους και να κερδίζει τις εντυπώσεις όλων.

Αμιγώς ελληνικές γεύσεις, από σοφρίτο και στιφάδο, ψάρια και ψητά, εκπληκτικά ζυμαρικά και πέραν των τετριμμένων, ορεκτικά με λατρεμένα τα τσιγαρέλια με ταλαγάνι και λουκάνικο και γενικά ένα μενού που ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα και με πολύ νόστιμα πιάτα.

Η μικρή λίστα κρασιών του έχει “στοχεύσει” σε εκλεκτές ελληνικές ετικέτες, το ότι έχει και χύμα δικό του προσωπικά το μετράω στα συν γιατί έχει παραγίνει το κακό με τους… μη μου άπτου που καταδέχονται μόνο εμφιαωκένα και το “Sosu” δείχνει με κάθε τρόπο ότι είναι ένα μαγαζί που και τους θέλει και τους “χωράει” όλους και τους κάνει να περνάνε καλά.

 

INFO: https://sosu.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Χρήστος Κόντος

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα