Απολαμβάνεις γεύσεις και νιώθεις ότι… ακουμπάς την Ακρόπολη στο stork niche hotel (pics)

Διαβάστε επίσης

 

 

 

Τα ξενοδοχεία και οι ταράτσες τους με θέα που ενίοτε κόβει την ανάσα αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς στην ΑΘήνα. Το “Niche Hotel” είναι μια πολύ νέα πρόταση ψηλά στη Συγγρού, σχεδόν στους Στύλους του Ολυμπίου Διός και το “Stork” στην ταράτσα του είναι ένα ονειρεμένος προορισμός.

Ελάχιστα πράγματα μεσολαβούν από εκεί μέχρι την Ακρόπολη και τίποτα από αυτά δε σου κόβει τη θέα. Νιώθεις ότι απλώνοντας το χέρι θα την ακουμπήσεις και το νιώθεις έχοντας αράξει σε έναν εξαιρετικό χώρο, με ξύλινο ντεκόρ και στήσιμο που με λίγη φαντασία το λες και νησιώτικο.

Το μενού είναι μια πολύ συγκεκριμένη κάρτα, που έχει καταφέρει να χωρέσει σε λίγες επιλογές πολλές γεύσεις. Θα βρεις και σαλάτα και ορεκτικό και κυρίως και γλυκό θα βρεις και κρέας και ψάρι και θα τα βρεις όλα σε εντυπωσιακές γεύσεις και σε… ελληνικές ποσότητες μερίδας.

Εξαιρετικό σέρβις από το χαμογελαστό προσωπικό, επιλογές κρασιών αλλά και ποτό και νόστιμα κοκτέιλ μπορούν να φτιάξουν μια έξοδο που αν την επιλέξεις και για φιλοξενούμενους θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

 

 

INFO: https://www.nichehotelathens.gr/stork-rooftop-bar-restaurant/?utm_source=Facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=WinterStork2&fbclid=IwAR13NsnT4vDkYtnPzU1Ey25x7kVP8X9henmITYkpJbpkR4g2m9XO2AKUM-I_aem_AZusAWu1BxA4Zlzcnl1PYvhup309A-Ny_LqhE7adzv7j1jWw6z-PZDB-LbumVkyKKNepEA7_WT2szPqJ4ok4X1s5

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ζήσης Βελλής

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα